Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• demonic
  • ivanos2
  • tinna
  • bope
  • chofizg
  • nizg
  • icanic
  • poka
  • oki1993
  • nikolamujdzic
  • VeL1303
  • baka
  • judgedredd
  • torik
  • mmike
  • cyb
  • monty_pirate
  • deYo
  • dabiggie
  • Dottore

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Isplati li se ovo?
  • Pozdrav! Nedavno mi je ukradem MacBook Pro 13". Vrlo je velika vjerojatnost da nikada neće ni biti pronađen. Zanima li me isplati li se uzeti ovo ili uzeti novi MBP? Ukradeni MBP je bio kupljen u t-mobileu, dakle najslabiji model, ali sam bio prezadovoljan njime. Ovo mi se čini kao ok ponuda, ali me zanimaju savjeti svakako. Link : http://www.istyle.hr/

Post edited by Dottore at 2011-12-02 00:57:25
  • 11 Komentara sorted by
  • big_mac said: 8000kn za 13" laptop to meni nikad nije bilo jasno.Čemu takve cijene?Rađe si za tu lovu uzmem hp envy 17", i7...

i kuhaj jaja na njemu! :D

• 8000kn za 13" laptop to meni nikad nije bilo jasno.Čemu takve cijene?Rađe si za tu lovu uzmem hp envy 17", i7...

• Neki ljudi žele laptop koji je prenosiv. Ja za svoje osobne potrebe nikad ne bi kupio 15" laptop, a kamo li 17". Nažalost za posao mi je potreban 15", ali zato doma ima 13".

• Ne znam zašto ti treba laptop i šta misliš raditi na njemu. Ja imam baš taj model i prezadovoljan sam (sad je u njemu 8 GB RAMA i ssd umjesto superdrivea). Prije sam imao 15", ali s obzirom na to da ga često nosim sa sobom bio mi je prevelik, a ovaj mi je idealan. Ako mi je potrebna veća slika spojim ga preko HDMI-a na plazmu 107 i uživam.

Slažem se da je preskup, ali ako imaš para i misliš da će zadovoljiti sve tvoje potrebe ne vidim niti jedan razlog zašto ga ne bi uzeo! :-)

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • Ja sam imao onog i t-mobilea i bio prezadovoljan sa zvjerkom. To mi je bio prvi dodir s Macom i nakon par switchwrskih problema mi je sve postalo jasno. Stvarno je vrhunski stroj. Po meni laptop i treba biti prenosiv, a to je sa 13" najbolje rješenje. Aira ne bih uzimao iz razloga što nema optički drive, a i fali mi malo memorije. Naime, puno putujem pa mi je lap stvarno potreban, a ovaj je strašan i što se tiče performansi i autonomije. Jedina dilema mi je bila je li uzeti novi model ili ovo.

• Ako hoces ja ti prodajem MBP 15". Mozemo se i dogovoriti za cijenu. Imas moj oglas u oglasniku.

Post edited by masterboy at 2011-12-01 16:02:59
  • augustin said: Jedina dilema mi je bila je li uzeti novi model ili ovo.

Ma kakva dilema, pa jedina razlika je veci disk (razlika u proc je stvarno zanemariva). Znam da su cijene diskova sad skocile ali za 1800 kn mozes uzeti NAS od 2TB ili dodati jos 600 kn i uzet TimeCapsule od 2TB.

Post edited by songoku at 2011-12-01 16:15:21
    MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • kinsif said: i kuhaj jaja na njemu!

?? Samo sam htio reci da je taj macbook preskup za ono kaj nudi.

• Ja sam odusevljen Macbookom i smatram da se ne moze usporedjivati sa drugim prijenosnicima. I sta se mene tice nisam primijetio pregrijavanje i sl. kao sta je to stvar kod drugih i7 PCa.

Pozdrav

• hhahahaha... i kuhaj jaja na njemu... EPICCC :) ugl. ja sam uzeo svoj uz stick u vipu ... (potreban mi je stick) jel vjerovali ili ne nemogu imat doma nikakv internet u 21 stoljecu osim sticka -.- uzeo sam macbook white za 5500 i to je najbolje potrosenih 5500 kn u mom zivotu ... jos nije prosla ni god dana nikad NIKADDDDD se nije ugasio...zašteko...čudno ponasao... a da ne pricam da ga nisam nikad u tih god dana u gasio... baterija je savrsena ... rad na njemu ... MISLIM APPLE CHANGE MY F LIFE ;)