pozz ljudi,da li netko ima problema sa razgovorima na 4s? Presao sam sa 3G na 4s,update-ao na OS 5.01. ali imam problem da skoro svaki put kad zovem,prvi put ne cujem nista,ne zvoni ni nista,a drugoj osobi zvoni,javi se,ali ni ja ni ona nista cujemo,ali sekunde idu,a tako i naplata za uspostavu poziva :) Tek iz drugog puta mi normalno zazvoni i onda normalno pricam. To je jako iritantno,i nepristojno prema ljudima koje ne poznajem (ispada ko da ih zaj... :)),a bogme i nepotrebno kosta. Zvao sam t-mobile,nisu me bas usrecili,spika,resetirajte mobitel,pa mrezne postavke,pa restore...blablalba,nista nije pomoglo. Pa ako je netko imao slicna iskustva,podijelite :)
To se meni jutros 2 puta dogodilo, ali sam mislio da je to povezano s preblemom zvanim 3G. Imaš li ti problema sa mrežom i gubljenjem signala?
ne,to i je bed,signal mi super drzi,a i kad razgovaram,onda je ok.ili se supre cuje ili nista.nema ono da prekida.a gospoda iz t mobile-a mi kazu da 3G signal nema veze sa tim,tj. da nije zbog toga...
Čekaj malo, to ti se događa kad si na 3G ili EDGE? Meni se to jutros dogodilo kad sam bio na 3G, a na EDGE nisam imao tih problema, spoji se iz prve.
Ti baš nikako nemaš problema sa prebacivanjem sa 3G na EDGE i s tim da gubiš mrežu?
? iPhone 4s bas nema mogucnost gasenja 3G,tako da nije to,a dok sam bio a iPhone-u 3g,nisam imao problema ni sa EDGE ni sa 3G...
Ma nisam mislio na to da sam prebacuješ/isključuješ 3G, jer znam da Iphone 4s nema tu mogučnost. Mislio sam na to, imaš li problema kad se nalaziš u području gdje nije dobar 3G signal i jel ti se ikako desilo da ti piše no signal, a kad dođeš u područje gdje je dobar signal neće da se sam prebaci nego moraš sam to napraviti. Sad sam gledao po netu i dosta ljudi ima problema s tim, kako kod nas tako i u Americi. Čak neki spominju i ovaj tvoj problem koji si naveo, dok su problemi s baterijom "normalna stvar".
Ja ni na iPhone 3Gs nisam nikad gasio 3G, tako da ne primjetim nikakve negativne promjene, samo mogu rec da je antena bolja na 4s.
Dare, ti si iz Splita?
Iz Hvara sam, ali zivim sad u Splitu. Nemam nikakvih problema sa signalom, ni u Splitu, ni u Hvaru, ni na trajektu...