Pozdrav, molim ekipu s iskustvom - da li staviti Liona na Air, radi se o modelu starom cca 7 mjeseci - onaj bazni po snazi, dakle 64 GB SSD-a, 2 GB RAM-a i 1.4 GHz procesor? Trenutačno je gore 10.6.
Moja najveća briga je da će raditi sporije nego na trenutačnom 10.6 OS-u. Naime, čini mi se da meni iMac (24" 2.4 C2D 4 GB) nešto sporije radi otkako sam stavio Liona - možda zbog gomile desktopa (2x2 ekrana) - koje nisam imao na 10.6...?
Iskustva, savjeti?
Nemaš brige, samo daj...kod mene radi odlično. :)
Zakasnih na raspravu, ali zaista Lion i Air su stvoreni jedan za drugog :)
Jedino šta ja primjećujem na svom iMacu je da se maaalo sporije loadaju aplikacije, a to ti na Air-u neće bit problem zbog SSD-a. Na MacBooku mi Lion radi bolje od SL-a. Liona je svakako šteta ne stavit...
Nemaš problema na Airu sa Lionom. Ja sam nedavno stavio njega doduše na 4GB model sa i5 ali SSD će mu sigurno pomoći da se kreće kako treba. Također Lion ti ima support za TRIM tako da je i to jako dobrodošlo. Ne više od 5 GB će ti pojesti Lion tako da ni to nije neki problem.
uživaj
Meni je na air-u Lion i to na 2GB rama ali je proc i5 i sve radi odlično i jako brzo!
Hvala svima, lion gore :) U međuvremenu sam i na imacu vratio sve na 1 monitor/1 desktop tako da i on sada leti :)
Jedino što sam se sada nabrijao na gestures na velikom trackpadu :D