Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• zastoto
  • t_i_n_a
  • selma
  • Clark Kent
  • User
  • dale_cooper007
  • drZagorec
  • judgedredd
  • triska
  • bope
  • ecvis17
  • this charming man
  • Graba
  • take31
  • PUCKODJ
  • croalex
  • GemahenLahen
  • Boom22
  • Tunte
  • loud_sight

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Sygic Europe - Da ili ne?
  • Treba mi navigacija za iPhone. Planirao sam kupiti neku sad kad krenu popusti.

Sygic je daleko najjeftiniji - 40$.

TomTom dođe 100$, Navigon 70$, iGO 100$, Dynavix 65$.

Zanimaju me vaša mišljenja. Koristi li netko Sygic? Kako je pokrivena Hrvatska? Naročito Zagreb? Po čemu su ove ostale bolje (pretpostavljam da su bolje jer su skuplje)? Kako često dolazi update?

Post edited by iAnte at 2011-12-17 04:22:00
  • 11 Komentara sorted by
  • U jednu ruku da, u drugu ruku ne.. :P

Mene neš posebno nije oduševio, no mislim da je to stvar navike.. Karte su bile ok, bolje nego na tomtomu..

Post edited by rak21 at 2011-12-16 13:23:59
    Trenutno više ne isprobavam android :)
  • zar ne piše da koristi tomtom karte? i ja razmišljam kupiti ili ne...

• Osobno sam ih sve isproba, a zadrža sam se na IGO. Razlog je najbolja pokrivenost manjih mjesta, što mi je zbog posla potrebno. Veći gradovi su na svim više manje jednako pokriveni tako ako ti je ZG bitan nemaš problema...

• Sve isprobano,Navigonu nitko nije ni do koljena.

• Zar iphone nema ugrađenu navigaciju , one mape.

• ima, ali nema turn-by-turn. Osim toga ako si u inozemstvu teško da ćeš koristiti google maps i trošiti data promet

• dieselRI said: Sve isprobano,Navigonu nitko nije ni do koljena.

Meni prije godinu-2 kad sam koristio navigacije i nije nekako sjeo. Tomtom mi je imao najbolje sučelje i najkorisnije opcije, najbrze je nakon paljenja aplikacije bio spreman za start dok je iGO bio najprecizniji što se karata tiče..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • mireo mi je totalna koma što se sučelja tiče, nisam još sreo aplikaciju u kojoj ne znam što koja ikona znači kao ovdje, meni je ovo potpuno neintuitivno

• Da, Mireo mi se nije svidio nimalo. Navigon mi se sviđa. Ima opciju da skinem samo karte koje mi trebaju pa se tu dosta uštedi na memoriji. To mi se sviđa jer mi iPhone ima samo 16GB. Morao sam napravit jailbreak pa ih sve isprobati. Navigon mi je stvarno dobar, još probam Sygic i onda odlučim.

Sygic nema hrvatski jezik za navođenje. To je minus.

Post edited by iAnte at 2011-12-19 17:49:33
  • trenutno je snižen i copilot live premium europe