Pozdrav,
jel ima netko xcode 4.0.1 dmg za liona? Svi koje skinem su za 10.6.6, imao sam instaliran 4.0.1 tako da sam siguran da postoji...
Grga
Zašto 4.0.1 kad je vani 4.2.1 verzija? Skini ga preko Mac App Stora.
Maknuli su gcc, a llvm ima bug koji mi smeta
Ufff, .dmg od 4.0.1 gm za Liona je bio dostupan jedno jako kratko vrijeme dok nije dosao na AppStore tako da ces ga tesko nac. Pogledat cu jel imam negdje medu downloadsima ili na sticku nekom ako sam nosio iz firme doma il obrnuto.
A o kojem se bugu radi?
Kad napises recimo 'ć' u memoriji u memoriji ti zavrsi samo prvi bajt. Projekt je velik, a ima i nekih poteskoca sa clangom. I jedno i drugo bi se moglo ispravit za par dana, ali i onda ostaje pitanje da li je sve dobro sjelo. Ipak bi za sad bio sretniji sa xcode 4.0.1, a prebacivanje na noviji ce se svakako dogodit, ali radije bi da to bude onda kad ja to zelim, a ne kad moram jer eto... Spasio bi me ako nadjes taj dmg.
Sorry, nisam uspio nac .dmg :( Pitat cu jos kolege u firmi sutra.
Imas bug reporte za to? Ako imas daj pliz bug #, ako nemas ispuni report pa daj #
Ima ovdje diskusija na tu temu: http://lists.apple.com/archives/xcode-users/2011/May/msg00129.html Njihov zakljucak: Your source code isn't ASCII. How the compiler handles the non-ASCII bits (the string literal) is implementation-defined. Nije bas da me to tjesi :) Ako nadjes .dmg imas pivu
probat cu sutra pa javim - hvala!
Nisam uspio instalirati 4.1. Prodje instalacija (prebrzo), kaze da je sve ok, ali ga nigdje nema. Nevermind, bolje uskladit projekt sa clangom i mir...