Pozdrav narode.ispricavam se ako je tema vec postojala pregledao sam masu tema, ja je nisam vidio nigdje. Dakle imao sam iphone 4... da skratim pricu ukrali su mi ga, i policija ga je nasla 8 mj kasnije -_- iako je bio upaljen 1 mjesec nakon same krade... Uglavnom, dobio sam mobitel nazad i cjeli je sastrugan :@
Zanimalo bi me to mjenjanje kucista, malo sam googlao, malo njuskao. Vidim na njuskalu ima dosta tih "zadnjih" kucista jeftino po 150-200 kn. Ali nigdje nema prednjeg. Prednji dio mi je isto dosta izgreban. Najvise me nervira jedna crta od 3 cm na ekranu i zbog toga bi najvise mjenjao. negdje sam citao da se prednji dio ne moze sam promjeniti. nego da se u sklopu sa tim mora i kompletan lcd promjeniti jer je kao sve jedna cjelina, pa bi me zanimalo zna li tko ista o tome.
vidio sam na jednoj stranici nude "presvlacenje" mobitela, kao moze se poslati mob u zg i iz crnog kucista ti ga prebace u bijelo... za 800 kn?
Kod mjenjanja prednjeg dijela, morat ces kupiti cijeli novi display (cijene na njuskalu su ugl. oko 300-700). Imaj na umu da ti dijelovi mozda nisu orginalni. pa moze puno lakse doc do puknuca i grebanja stakla. Sto se tice zamjenje, zadnji dio se moze promijeniti u par min, dok kod prednjeg treba malo vise koncentracije.
ugl, ovi nasi sto prodaju po njuškalu, prodaju kinesko smece, zato ti je tako jeftino, potrazi nekoga ko ti ima za prodat orginal koji je skinut sa nekog iphone-a, i neka ti to dokaze, jer mi bi i bogu govno uvalili da mozemo.... tako da budi oprezan sto se toga tice.
ja sam od jednog "iphone servisa" koji ima dosta oglasa po njuškalu narucio pozadinu za iphone 250kn a dobio sam jeftinu kinesku kopiju od 10kn i jos mi kamera ne radi dobro kad slikam sliku... kad sam trazio povrat novca ništa ne odgovaraju...
Zna li tko sto o njima? Nasao sam ih pod "ovlastenim serviserima" na t-mobileovoj stranici? iskustva? saznanja?