Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

• soic Prosinac 2011

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• tkotikrivkristijan
  • jabuka_lover
  • kovacevic031
  • Pandurantt
  • Anita Pero
  • MCblackie
  • tome0330
  • Typo_PoLice
  • Carp
  • Dottore
  • plejka
  • selma
  • JiXaW
  • bionda
  • luciferred
  • macaksb
  • jzelez
  • zabac
  • Tunte
  • mmike

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Macbook pro EARLY 2011 ili LATE?
  • Posto zelim uzet novi MacbookPro jedna stvar mi nije jasna. Gledam malo i imam mogucnost uzet, EARLY model ili LATE. Sada stvar je u tome da EARLY ima radeon 6750 1gb DDR5 dok ovaj LATE ima samo 512mb DDR5. Kako je moguce da zadnji ima manja rama od onog koji je izasao u 2mjesecu?

Koja je vasa preporuka sta uzet EARLY ili LATE? radi se o modelu 15" i7 quad, 2,2ghz 4gb rama, 750gb/ 500gb hard.

Hvala

• 1 Komentar sorted by
  • Zato jer je taj model kod Early bio najjači model 15", a sad u Late seriji je najslabiji. Također, iako je brzina procesora ista, modeli nisu, Early ima 2720QM, a Late 2675QM. Ovaj 2720QM ima nešto veći Turbo takt, ali mislim da je razlika u performansama zanemariva.

Jesu ti HDD veličine i rezolucije ekrana iste? Ako jesu, ja bi išao na ovaj Early model, ako je cijena ista. Thunderbolt i SATA 6Gbs imaju oboje.