Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• iKenzo
  • mack666
  • Jonny018
  • elvis_zd
  • mijat3108
  • AlkyKronick
  • SuperUnknown
  • extremac
  • dragonflyqueen
  • ivicag
  • Nessie
  • Antonio
  • nixa
  • pbaburic
  • Ilija
  • soic
  • Primat
  • Damirst
  • tequin
  • hrvoje_

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
  • Nadam se da je u dobroj kategoriji.

Uzeo sam Airport Express kako bi mogao spojiti kompjuter(imac) iz jedne sobe s printerom koji se nalazi u drugoj sobi. Pokušavao sam ga podesit ali mi to baš ne polazi za rukom, problem je u tome što ne mogu nikako dodat Airport na postojeću wifi mrežu... jel ima netko prijedlog kako? i drugo pitanje-jel potrebno da Airport bude cijelo vrijeme spojn kablom s ruterom? jer ruter je u sobi di je komp, zato sam i uzeo Airport kako ne bi morao provlacit kabel...

Hvala

• 1 Komentar sorted by
  • Nije potrebno. Resetiraj airport (gurni vrh olovke ili nesto u rupu za reset i dok je reset gmb stisnut ustekaj u struju i drzi taj reset bar 10 sec). Na imacu instaliraj soft za airport, napravi update na zadnju verziju. Isto tako za pocetak ako ti je imac zicom spojen na net aktiviraj wifi da imac nade airport. Nakon sto je pronaden ako nije, napravi update airporta na zadnju verziju. Poslije svega step by step setupiraj mrezu, ne moze biti jednostavnije.