Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• mican
  • bojanjanjanin
  • ameliepoulain
  • iVar
  • tkotikrivkristijan
  • Kikachica
  • kico234
  • antevekic
  • Jose233
  • big_mac
  • pero
  • markom
  • anamarijaikatarina
  • iAnte
  • mravec
  • mijat3108
  • Tomek585
  • JagicNikola
  • micro
  • jzelez

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Gdje da odnesem crknuti iPhone?
  • imam tecom garanciju i samo njima to odnesem u tcentar?

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 8 Komentara sorted by
  • Da. Oni ga dalje šalju. Obično bude gotovo za sedam dana.

Ako ćeš tražit da ti daju zamjenski iPhone, moja preporuka ti je da ideš do T-Centra u jutarnjim satima kad im je tu voditelj centra jer u nekim centrima samo voditelj može dat zamjenski iPhone. Ali samo 3G. Mislim da nemaju novijih.

• Onda ujutro moram. Pa ću ga valjda dobiti prije nove i pitanje oću li dobiti taj svoj ikad više :'(

• Taj isti teško da ćeš više ikad vidit. Valjda imaš backup pa neće bit velike štete.

• iAnte said: Taj isti teško da ćeš više ikad vidit. Valjda imaš backup pa neće bit velike štete.

Imam backupa nego žao mi je hardvera. Ono dobit ću neki refurbišt sranje :(((

• Cozmika said: Imam backupa nego žao mi je hardvera. Ono dobit ću neki refurbišt sranje :(((

Ja nisam dobio refurbished, a i da dobis, imas god. dana nove garancije. :D

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Ni ja nisam dobio refurbished. I ovaj novi opet ima isti problem :)

Opet mi ne radi home tipka. Tako da refurbished uopće ne mora bit gora opcija.

• upravo tako, refurbished je uređaj provjeren da radi i ne mora biti lošija opcija. Novi direkt iz tvornice nisu. Oni uopće nemaju kontrolu kvalitete nakon proizvodnje već sve ide u prodaju pa ako bude problema onda mijenjaju a te pokvarene popravljaju. Pročitah to negdje. Premda je to i logično i jeftinije s obzirom koliko masovnu proizvodnju svega imaju.

• Nisam ga odnjela na popravak, nakon par sati tiskanja gumbi sam od sebe se upalio :/