imam tecom garanciju i samo njima to odnesem u tcentar?
Da. Oni ga dalje šalju. Obično bude gotovo za sedam dana.
Ako ćeš tražit da ti daju zamjenski iPhone, moja preporuka ti je da ideš do T-Centra u jutarnjim satima kad im je tu voditelj centra jer u nekim centrima samo voditelj može dat zamjenski iPhone. Ali samo 3G. Mislim da nemaju novijih.
Onda ujutro moram. Pa ću ga valjda dobiti prije nove i pitanje oću li dobiti taj svoj ikad više :'(
Taj isti teško da ćeš više ikad vidit. Valjda imaš backup pa neće bit velike štete.
iAnte said: Taj isti teško da ćeš više ikad vidit. Valjda imaš backup pa neće bit velike štete.
Imam backupa nego žao mi je hardvera. Ono dobit ću neki refurbišt sranje :(((
Cozmika said: Imam backupa nego žao mi je hardvera. Ono dobit ću neki refurbišt sranje :(((
Ja nisam dobio refurbished, a i da dobis, imas god. dana nove garancije. :D
Ni ja nisam dobio refurbished. I ovaj novi opet ima isti problem :)
Opet mi ne radi home tipka. Tako da refurbished uopće ne mora bit gora opcija.
upravo tako, refurbished je uređaj provjeren da radi i ne mora biti lošija opcija. Novi direkt iz tvornice nisu. Oni uopće nemaju kontrolu kvalitete nakon proizvodnje već sve ide u prodaju pa ako bude problema onda mijenjaju a te pokvarene popravljaju. Pročitah to negdje. Premda je to i logično i jeftinije s obzirom koliko masovnu proizvodnju svega imaju.
Nisam ga odnjela na popravak, nakon par sati tiskanja gumbi sam od sebe se upalio :/