Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• obscured by clouds
  • DCH
  • baka
  • Skorpio
  • CroDruid
  • Vedegoo
  • 6ftunder
  • ozzbozz
  • therrlu
  • FRAGMENTmultimedija
  • Ilko21
  • vasi
  • tequin
  • Iwaa
  • Beast
  • mmike
  • Dalmit
  • leanabelle
  • dnbstudio
  • mackkris

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
LJudi dajte molim vas preporučite nekog dobrog majstora i znalca za popravak Iphona
  • ako može broj i lokacija-zagreb

• 8 Komentara sorted by
  • Navikni se da su u ovoj drzavi skoro svi pohlepni djubretari, pogotovo neovlasteni serviseri. Ja sam nekoliko puta popravljo iPhone kod servisera kojeg su svi hvalili na ovom forumu, popravio je sve to, al je nemaran, netocan, aljkav prema radu i neda mi se svadjat s takvim kre*enima.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Iservice, proguglaj za adresu..

• ....naravno da sam proguglao prije i mislim da sam čak i bio tamo i platio tristo kuna za k.... (al ipak rekli su da vraćaju lovu ak nebu dobro) htio sam samo da ljudi iz osobnog iskustva preporuče nekog tko se stvarno kuži u te softverske i hard...blabla stvari a ne ono promjenio mi je staklo i sad je on bog situacije ----

• @grga, napisa sam za adresu da proguglas, a preporucia sam ih jer sam zadovoljan s njima

• Molim bilo koga tko može zamjeniti STAKLO na Iphoneu, da mi se hitno javi, po mogućosti iz ZAGREBA!!!! Hvala

• Post edited by Edge at 2012-01-01 07:52:44
    www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Alo lega, tu sam na raspolaganju, mjenjam stakla za iPhone 4 komplet sadrži: 1. touch screen 2. digitizer i 3. staklo. rezolucija i kvaliteta ista kao i kod ovih što prodaju za masne pare, npr. 900kn komplet + postava = PLJAČKA!

Svi na mail: iphoneopremaa@gmail.com

Živjeli i sve najbolje u 2012 godini! Zdravlja, ljubavi i punu vreću para vam želim!

• Ima li netko broj Tomma koji popravlja razbijeno staklo na iphoneu, hitno trebam popravak, ili molim Tomma da mi se javi na email: reny2711@gmail.com, hvala puno!