ako može broj i lokacija-zagreb
Navikni se da su u ovoj drzavi skoro svi pohlepni djubretari, pogotovo neovlasteni serviseri. Ja sam nekoliko puta popravljo iPhone kod servisera kojeg su svi hvalili na ovom forumu, popravio je sve to, al je nemaran, netocan, aljkav prema radu i neda mi se svadjat s takvim kre*enima.
Iservice, proguglaj za adresu..
....naravno da sam proguglao prije i mislim da sam čak i bio tamo i platio tristo kuna za k.... (al ipak rekli su da vraćaju lovu ak nebu dobro) htio sam samo da ljudi iz osobnog iskustva preporuče nekog tko se stvarno kuži u te softverske i hard...blabla stvari a ne ono promjenio mi je staklo i sad je on bog situacije ----
@grga, napisa sam za adresu da proguglas, a preporucia sam ih jer sam zadovoljan s njima
Molim bilo koga tko može zamjeniti STAKLO na Iphoneu, da mi se hitno javi, po mogućosti iz ZAGREBA!!!! Hvala
Alo lega, tu sam na raspolaganju, mjenjam stakla za iPhone 4 komplet sadrži: 1. touch screen 2. digitizer i 3. staklo. rezolucija i kvaliteta ista kao i kod ovih što prodaju za masne pare, npr. 900kn komplet + postava = PLJAČKA!
Svi na mail: iphoneopremaa@gmail.com
Živjeli i sve najbolje u 2012 godini! Zdravlja, ljubavi i punu vreću para vam želim!
Ima li netko broj Tomma koji popravlja razbijeno staklo na iphoneu, hitno trebam popravak, ili molim Tomma da mi se javi na email: reny2711@gmail.com, hvala puno!