Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Wikiboo4
  • aravnic
  • wilson
  • martinaborosic
  • iCroatiaa
  • lorena
  • mican
  • emanuel
  • violetta
  • stanjkof
  • 15_cro_05
  • wordpress2011
  • iKenzo
  • nix1001
  • ivanna_t
  • brankica27
  • edifreak
  • micro
  • applemanija
  • Vlada11070

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Nova prezadovoljna Mac korisnica :)
  • Pozdrav svima, poželjela sam se učlaniti na ovaj forum nakon što sam dobila na dar svoj prvi Mac u životu (osnovni iMac model s i5 proc.) koji me apsolutno oduševio. Osim bugova u Lionu (za koje se nadam da će stići zakrpe) sve ostalo mi je odlično: funkcionalnost, dizajn, os, jednostavnost korištenja (nekad čak i prevelika!) itd. itd. Naravno, nisam još pohvatala sve stvari vezano uz naprednije korištenje osx-a (npr. terminal itd.) jer imam iMac tek par dana, ali nadam se da će i to nadoći :)) Ugl. sad se bacam na čitanje vaših iskustava :))

• 7 Komentara sorted by
  • berenice01 said: Osim bugova u Lionu (za koje se nadam da će stići zakrpe)

Koji bugovi?

• Berenice, jako mi je drago da si tako oduševljena svojim novim macom. Svi to vjerojatno imamo/imali smo, a tako malo nas to i napiše - zato svaka čast!

Uživaj, punim plućima i punim klikanjem po njemu! :)

• Uh, kako mi stavlja sol na ranu...

iPhone 3G 8gb
    iPad2 Wi-Fi+3G 32gb
  • @TCvetkovic salis se?

Neupotrebljiv Safari i katastrofalan memory management OS-a.

• Ja sam bugove nas lionu rijesio kupovinom jos 4GB RAM-a :/ safari se smirio :) jos me muci ato nisu sve aplikacije sredjene sto se tice full screen rada...

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Welcome to our world: Real world! :D

Post edited by Pejo at 2012-01-02 18:06:52
  • ja nemam nikakvih problema sa Safari 5.1 vezijom. Imao sam do nedavno ali to je bio problem sa out of date extenzijom koju nakon što sm uklonio nije bili nikakvih problema. Ruku na srce safari i njegov webkit process koji se vrti i handla content zna koji put malo pretjerati sa resursima, ali meni ništa strašno. Malo pripaziti na broj tabova i prozora i sve 5.

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )