Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• nixa
  • monotag
  • iPekica
  • nikolina
  • Dottore
  • independent
  • tequin
  • barusha
  • kizo1712
  • Afrodita
  • tinna
  • darija
  • MrNice
  • thefunkmaster
  • lakick
  • dkrt
  • Purger155
  • weiss
  • zipce
  • gsustek

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Najbolja HDR aplikacija za iPhone
  • Recite mi koja je najbolja HDR aplikacija (osim one "original" u iPhoneu) koja se može naći u APP store-u?

Molio bi Vas da zaista napišete one koje ste probali ili za one koje znate da su dobile dobre ocjene na recenzijama. U biti, ne moraju one dobiti dobre ocjene, nije mi to toliko važno koliko mi je važno da ona ziasta dobro odrađuje svoj posao i da zaista radi dobre HDR fotografije.

Nije mi važno dali sa aplikacijom treba slikati kako bi dobio HDR ili već postojeće slike pretvara u HDR, važan mi je krajnji reuzltat.

Hvala svima na pomoći.

• 15 Komentara sorted by
  • Top Camera...is The Best. Meni. 4S je smece:(

• nije za fotografije ali snima odličan hdr video, probaj flare, trenutno ti je besplatna.

ja koristim camera+, pixlr-o-matic i luminance za sređivanje fotografija... od njih samo camera+ ima hdr i baš nije nešto za divit se...

• Camera+ imam već dugo, kupio sam je još odavno, ali vidiš, niti sam gledao niti sam skužio da ima HDR efekt. Evo sada gledam i stvarno ima. Našao sam jednu odličnu app, koja ima jako dobre effekte i zove se snapseed, samo je skupa k'o vrag ($4.99), pa čekam da bude neka akcija ili popust :D

Do tada ću moarati koristiti camera+

Hvala.

• evo ja je imam kupljenu, izgleda da je vec bila besplatna neko vrime, bas cu je probat.

EDIT: Moran ti rec da sam na prvi pogled odusevljen sa snapseed! Ima ogroman izbor filtera, svaki se moze detaljno podesavat i filteri su stvarno kvalitetni, nema ti hdr-a. Izgleda da treba malo navikavanja na koristenje. Ova aplikacija je vise za fino sredivanje slika i to mi se jako svida, stvarno sam zadovoljen aplikacijom, ne znam kako je nisam prije koristio, od sad je definitivno moj prvi izbor za obradu slika.

Post edited by mate at 2011-12-23 16:01:48
  • Hvala. Svejedno ću je uzeti, jer sam vidio da ima jako puno filtera, ali što je najbolje vidio sam slike koje su obrađene u Snapseed i izgledaju odlično.

• kupio sam sada top camera (na popustu, sada samo $0.99), pa da i to probam. Čekam još popust za Snapseed :D

Instagram me napravio ovisnika o fotografiji... :D :D

• @Beli, svaka čast. Ova Top Camera je vrhunski proizvod. Odlična kamera i mislim da ću je od sada stalno koristiti. Sviđa mi se što ima REAL HDR, znaći stvarno slika 3 slike i spoji u jednu + Slow shutter. Genijalna stvar. Da ne govorim o stabilizer, što zaista čeka da se slika smiri. Tu su i neke druge opcije koje sam već vidio u Camera+ (timer, burst, itd.), ali ova aplikacija to obavlja besprijekorno.

Da ne govorim o mogućnostima podešavanja.

Čudi me kako prije nisam čuo za tu app i stvarno - hvala.

• @Pejo: Nema na cemu. Nakon poduzeg surfanja i pregledanih testova, jako puno ih tvrdi da je to definitivno najbolji izbor. Camera+ ima puno bolji PR, ali meni osobno nikada nije legla. Ima jos jedna zanimljiva foto app; Self Timer. Fora je zato sto radi grupne fotke, ali okine nekoliko puta. Zgodno je, barem meni iz osobnog iskustva, kada vec radis fotku s frendovima, curom, zenom, djecom etc, da uvijek netko ili zmiri ili je okrenut negdje i moras ponavljati cijeli postupak, a Self Timer te rijesi tog problema. Uzivaj.

• Ja bih preporucio TrueHDR, slike ispadaju cist ok, naravno uvijek prvo slikam svijetlu, tamnu pa tek onda u aplikaciji spajam te dvije. Aplikacija ima i Auto HDR, ali mi manualno ispadne nekak bolje...

iMac 27" i5 + Magic Mouse + Wireless Keyboard + Magic Trackpad + Remote
    Macbook Air 13" 1.86 256GB SSD
    iPhone 3GS 32 GB Black
    iPhone 4 32 GB Black
    Potpisujem! +1
  • Definitivno preporučam ClearCam! Daleko najbolje fotke.

• snapseed je trenutno besplatna

• A BEMTI MAT...! JUČER JE KUPIO ZA $5!! Sada bi razbio telefon! I mislim da ću to i učiniti!!!

• Kako sam samo ljut sada na sebe, pojma nemate. Najradije bi sada vratio aplikaciju natrag! Čekam 15 dana da padne cijena, da bude popust, i evo što se desi.

Baš me neće i gotovo...

• hehehe, i meni se već par puta to dogodilo, znam kako ti je :/

• haha, ma znaš što me najviše boli, nije tih $5, hebo par dolara, nego tajming. i to što je najgore, danima razmišljam i svaki dan da ću je kupiti i mislim si: ma ne, pričekam još koji dan, možda bude popust za praznike... I drugi dan me opet uhvati i pomislim isto... I jučer gledam i mislim: mah, prošao je Božić, tko će sada spustiti cijenu, a neda mi se čekati do njihovog dana nezavisnosti..." i eto... ;)

da su aplikaciju spustili za 10 dana, bilo bi mi nebitno, ali ovako me ubiju u pojam... :D

uglavnom, kažem nije mi žao, jer aplikacija je vrhunska i ono što se može danas sa fotografijom napraviti na jednom telefonu je iznenađujuće.

Snapseed u kombinaciji sa Top Camera je ubitačna. HDR slike napravljene u Top Cameri + obrada u Snapseedu i to sve na iPhone 4 telefonu, je neprecjenjivo + rezultat koji se dobije s obzirom da je to 5MP kamera + obrada samo na telefonu = zakon!

Također, otkrio sam nedavno Instagram, tako da mi sada iPhone 4 više služi kao fotoaparat i uređaj za obradu slika, nego za poruke, pozive ili internet. :D