Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• edifreak
  • icce
  • Vedo
  • Life_10
  • LordShigi
  • lejla
  • pecallo
  • iron
  • e_FotografijaHr
  • Gabi95
  • tome0330
  • ante08
  • maki1
  • Ivy
  • hrvoje_
  • iBoki
  • elvis_zd
  • Beli
  • bubi
  • MCblackie

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iphone 4s -kamera
  • neće mi pokrenuti kameru nikako, wtf?

MacBook Air i7 - 2011 | iPhone 4S 64GB
  • 8 Komentara sorted by
  • restore?

• kinsif said: restore?

Prije restore-a svakako probati resetirati mob.

Post edited by Edge at 2011-12-24 09:11:03
    www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • nope :(

ni nakon restore-a se nece zadnja pokrenuti ... probao sam i u factime-u i dok radi na prenjoj, sve je ok, kad prebacim na zadnju, zbrejka se...

znate li, po zakonu, u kojem se roku može zamijeniti za novi uređaj?

• Godinu dana. Iako u Americi odmah mijenjaju, kod nas nije ta praksa, nego šalju na servis. Ti probaj tražiti novi, ako ga budu imali, možda ti i promjene.

• trasty said: nope

ni nakon restore-a se nece zadnja pokrenuti ... probao sam i u factime-u i dok radi na prenjoj, sve je ok, kad prebacim na zadnju, zbrejka se...

znate li, po zakonu, u kojem se roku može zamijeniti za novi uređaj?

Po zakonu ako nakon 40 radnih dana ne poprave mob, dobit ces novi. Vjerovatno je neki hardwerski kvar na maticnoj ili samoj kameri. Iako bi ti trebali odmah ponuditi novi uredjaj, 99% su sanske da ce ga slat u servis, dok bi ga u SAD-u odmah promijenili. Bilo je primjera u SAD-u di su ljudi par dana nakon kupnje iPhone-a razbili display, a Apple store im je dao potpuno novi uredjaj.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • nema tih 40 dana više u zakonu, sada je "u razumnom roku"

• danas sam ratovao s njima, prvo vpn administrator veli da moraju u roku 7 dana zamjeniti uređaj (u tc za isti takav), služba za korisnike isto tako, t-manager isto, al kuchka u tc nije htjela zamjeniti nego slati na servis ...

onda sam poslao mail i sad čekam odgovor, samo su mi odgovorili da "Nakon što provedemo sveobuhvatnu i kvalitetnu obradu Vašeg zahtjeva, pravovremeno ćete biti obaviješteni." jer sam ima napisao da djelatnike pošalju ponovo na trening i još 108 drugih stvari ...

• zar oni ne moraju po zakonu odmah zamijeniti za novi? kupiš jebee toster od 500kn i ak ne radi zamjeniš, a ovo kao ne možeš ... zamijenit će mi ga, baš sam nabrijan na to.