Bok ljudi, ili ja krive teme pratim ili nitko nema problema sa signalom na 4S, jer ja 3-7 puta na dan imam probleme tipa invalid sim, ili da nema signala... Probao sam sve one pokusaje od vadjenja sima, restora, on/off flight moda... Ovako to nekako izgleda... http://imageshack.us/g/812/img2523.png/
Da li netko ima slicnih problema ili sam ja jedini, bar tu na forumu, jer vidim da ima puno ljudi iz drugih dijelova svijeta koji imaju ovaj problem...
jeli imaš ovu noviju verziju iOS-a 5.0.1? on navodno popravlja taj problem
a citam da ljudima bas i ne ispravlja taj propust, znam da je zato napravljena nova verzija, ali nakon sto sam se nacitao da nije funkcionalna, odustao sam... ali evo, upravo se restora preko itunesa (valjda ce staviti novu verziju (sada je 5.0.1. (9A405), trebala bi biti 9A406 nakon restora)... javim kako je proslo...
Malo opsirno, ali to ti je razlog. http://www.mackorisnik.com/forumi/#/discussion/18401/na-iphone-u-4s-ne-moze-se-iskljuciti-3g-
E sad, od sinoc do sada (nakon "upgradea" na 9A406) nije bilo problema, btw vidio sam da se na par mjesta ukazao E umjesto 3G, sto bi značilo da on sam switcha, a baterija mi nije radila probleme, mozda je jos rano, ali vidjet cu nakon par dana da li je to to...
I ja sam imao isti problem, a vec tjedan dana je sve ok nakon upgradea na 9A406
Takodjer isti problem..Nakon upgradea nije se pojavljivalo 20 dana, a sada se pojavljuje svako jutro..Svako jutro kad ustanem bude invalid sim, restartiram telefon i sve ok do sljedeceg jutra..Vec 3 dana zaredom...Izludit cu...
meni je sve ok od updatea... dakle vec nekih 2 tj. samo da tako ostane... ali osjecaj je uzasan, kao i kad mi se to desavalo, umjesto da budem sretan jer imam to cudo u rukama, ja bijesan i jadan... a sada mi to sve nekako visi nad glavom...
Meni je bilo ok prvih mozda 15 dana od update-a..Sada svako jutro kad ustanem dobijem invalid sim...Ne znam sta da radim,citala sam i da moze biti i do telefona, da su imali par sa tim takvim problemima, a nemogu da vratim telefon jer sam ga kupila u Kanadi...Upravo tako,uopce nisam sretna sto sam ga kupila,a toliko sam ga cekala...
Imam iphone4S factory unlocked, ios 5.0.1(9A406). Kad stavim t-mobile sim, baterija "curi", u pola dana, većinom stand by, "nestane" 50% baterije. E sad, na isti iphone, stavim umjesto t-mobile, VIP karticu: baterija traje čak do 3 dana, nema vidnog "curenja" tipa 3-4% baterije na 1 sat vremena i slično. Na obe mreže mi je bio uključen 3G(ne može se ni isključit), lokacijske usluge, itd. Znači iste postavke, različit operater, baterija na VIP OK, na t-mobile katastrofa. Ne znam jel to ima veze sa t-mobile carrier bundle, možda neka postavka mreže koja nenormalno crpi bateriju?
Mozda T-mobile u tom podrucju ima slabu 3G pokrivenost, a iPhone 4S na iOS 5.0.1 neprestano trazi 3G konekciju.
Napravi update na iOS 5.1, dodana je opcija za upalit/ugasit 3G.
Dali je T-mobile kartica micro SIM ili je obicna pa rezana u micro SIM?
T-mobile kartica je original micro SIM (nije rezana), dobio sam je prije desetak dana iz t-mobile (nije stara pretpostavljam). Ispravak gornje objave verzija IOS 5.0.1 ali 9A405, factory unlocked.