ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Pozdrav svima,
Razmišljam o prelasku na iMac računala i čitajući vaš forum vidim da s macom ima dosta problema npr. mrtvi pixeli, prašina u ekranu, da ljudi često nose na servise pa me zanima je li stvarno ima toliko problema jer imac ima odličan softver programe za obradu, ali izgleda da im je hardver loš. Ne želim iskeširati toliku lovu ako nešto ne valja. Kakva su vaša iskustva, je li moguće naći na dobar imac bez problema?
Jedan ima 5 godina, sad ga koristi kćer i to je savršen stroj koji radi i izgleda kao prvog dana i prezadovoljan sam.
Drugi ima dvije godine i imao sam problema s njime. Riječ je prvim izdanjima 27' i imao sam problem s napajanjem prvi dan, vraćen u servis i zamijenjeno. Ekran je imao žutilo i nakon godinu dana uvukla se prašina u ekran i zamijenjen je novim par dana prije isteka garancije. Sad je comp savršen, ali bilo je problema s njime. Platio sam cijenu za nestrpljivost. Izbjegavaj prve serije iMac-ova, a kad ga kupiš dobro provjeri prva dva dana je li sve u redu i traži popravak/zamjenu ako nešto ne štima. Ak nema dječjih bolesti valjda bu sve OK :)