Kako ste spojeni (za vas koji imate 3G modele) Prepaid ili postpaid? Koji vam je provider? Koju tarifu ste uzeli? Kakvi su komentari?
Ja sam u t-comu, flex obitelj 250, sa flat internetom Bio na vipu, prepaid Flat rules!!!
t-mobile, extra obitelj 250. no baš sam neki dan razdvojila članove i idemo svaki na svoju tarifu. stalno nekaj kombiniram a nikako smanjiti račune :D
vip nesto 250! uzeo kad je bila akcija za 50% tako da placam pola + uspostave poziva! giga prometa, 500sms, i 500 minuta!
Ako vam je ugovorna obaveza pri kraju, samo nazovite onaj broj za savjetovanje korisnika(t-mobile) i recite da želite raskinuti ugovor. Ponudit će vam da odaberete bilo koju pretplatu i umanjit će vam je za 50%. Meni su za 2 broja ponudili 50% na 24 mjeseca.
Ako vam je do kraja ostalo 12 mjeseci, ponudit će vam opet 50% na tu tarifu ili će vam ponudit neku drugu, ali se u svakom slučaju isplati! ;-)
Dali tako nešto prolazi i kod Vipa? :D
He he, za to ne znam, ali ovo prolazi! :-)
meni je spustilo sa tarife 300 na 50 2 mjeseca nakon početka ugovora, hihihihihi :)
Josip R. said: Simpa, bonovi...
BonBon bonovi su dosta isplativiji.
Edge said: Josip R. said: Simpa, bonovi...
BonBon bonovi su dosta isplativiji.
Vjerojatno jesu, ali godinama sam na Simpa, a pre ljen sam bio pogledat da se prebacim na BonBon, vjerojatno bi mogao i broj zadržati.
Tarifa i150. Od kada znam sam na postpaidu i nebi mijenjao za ništa jer je povoljnije i veći mi je konfort + imam trajni nalog pa ne moram razmišlajti o ničemu.
Tarifa i300.Kad mi istekne ugovor morat cu uzet neku drugu od ovih novih extra tarifa jer ovih itarifa više nema.Te sve nove su kolko vidim povoljnije od ove moje itarife jer nude vise minuta,poruka i gb ali je mana to sto se placa uspostava poziva a u itarifama se to ne plaća.
extra total 150 za iphone. 1gb mobilnog interneta za ipad od vip-a za 35kn mj
big_mac said: Tarifa i300.Kad mi istekne ugovor morat cu uzet neku drugu od ovih novih extra tarifa jer ovih itarifa više nema.Te sve nove su kolko vidim povoljnije od ove moje itarife jer nude vise minuta,poruka i gb ali je mana to sto se placa uspostava poziva a u itarifama se to ne plaća
plaća se u i150 :(
U T-mobilu za one koji imaju 18-28 god. mogu dobiti Extra total S tarifu za 50kn (a ta tarifa inace kosta 100kn), znaci ukljuceno je 150 min prema svim mrezama,50 SMS-a i Flat internet. . .
Ja bi si to uzeo, ali posto je vecina poznanika preslo na BonBon (1000 besplatnih min svaki mjesec) ne isplati mi se.
Aomasic,jel to po novom ili se uvijek placalo?
uvijek se plaćalo. samo itarife od 300 na dalje nisu imale uspostavu poziva
Simpa, bonovi...