Koje su aplikacije koje ste najviše koristili 2011g?
Svake godine dobijamo puno novih i popularnih aplikacija, i te neke nove postaju nam favoriti, neke stare odlaze u zaborav, a neke ostaju trajne i postaju kultne.
Napišite svoje TOP 5 aplikacije ove 2011 godine, a poredajte ih kako Vam volja. Dali po korištenju, dali po osobnom favoriziranju ili čisto po elementu iznenađenja (možete i aplikacije bez kojih nebiste mogli živjeti, iako su glupe ili nekima neupotrebljive). Na Vama je izbor da se odlučite i podijelite s nama koje aplikacije (ili igre) ove godine bile Vaš najbolji prijatelj.
Ovo je moj izbor:
Samo da napomenem da sam ih stavio i poredao po svemu: koliko često sam ih koristio, koliko su me oduševile, koliko su dobre ili zanimljive... Znaći sve značajke sam sažeo u jednu ocjenu i odredio redosljed. Samo da napomenem da mi je Instagram najbolja, iako sam sa ovom aplikacijom tek 20 dana, jer jednostavno, ne mogu a da se barem 10x ne spojim dnevno.
✻ Nažalost, mislim da nije u redu da stavim Snapseed koji sam tek jučer skinuo, jer se s njom nisam družio dovoljno dugo da je stavim na listu, istina, nisam ni sa Top Camera, ali aplikacije su me oduševile, znam da ću ih koristiti puno duže, no to ćemo vidjeti krajem 2012 kada budemo imali novu listu... :D
To su 4 aplikacije koje sam konstantno koristio.
moj top 10:
Reeder
Instapaper
TuneIn Radio Pro
Fancy
Bejeweld
Camera+
Snapseed
appovi koje koristim svakodnevno i ne mogu zamisliti iPhone bez njih:
Facebook, Twitter, Viber, Flipboard, GoodReader - iste najvise koristim i na iPadu :)
Tweetbot, Prompt (SSH klijent), Screens (VNC klijent) i Appleov Remote.
Za Facebook ne mogu vjerovat da je nekome medu naj appovima. Pa jel vi ljudi to uopce koristite? iPhone verzija je cak stabilna s ovim zadnjim updateom, ali iPad je u zescoj banani i sto se tice stabilnosti i upotrebljivosti.
Camera+ Home budget VLC Remote Infinity Blade II Asphalt 6 eZaba Facebook Twitter ...
-2do
-dropbox(par mana ali ugl ok)
-mPBZ (nije bog zna sto ali koristi mi)
-iAnnotate
-GTA3
dodao bi i mail app koji je 2011 dobio znacajniji update, ali pretpostavlja, da ne brojimo defaultne aplikacije. Tiny Wings moram isto spomenuti jer je preslatka razonoda! :D
Skinite si DataMan Free za pracenje prometa, naravno app mora bit upaljen u pozadini, al dobro obavlja svoj posao ,obavjestava vas ako ste blizu prekoracenja vaseg mjesecnog kapaciteta...
Edge said: Skinite si DataMan Free za pracenje prometa, naravno app mora bit upaljen u pozadini, al dobro obavlja svoj posao ,obavjestava vas ako ste blizu prekoracenja vaseg mjesecnog kapaciteta...
Ne znam na kojoj si mreži, ali mene T-Mobile često porukom obavijesti koliko sam potrošio i koliko još imam prometa, odnosno kada je moj limit prošao. Kasnije imam usporen interent, ali ja svoj data promet pratim pod settingsima gdje je data promet i svakog prvog u mjesecu resetiram.
A jel ima koji reader za ipad za čitat news grupe?