Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• ante08
  • Beast
  • jigMsaw
  • tkotikrivkristijan
  • kizo1712
  • blue_devil
  • therrlu
  • bsevo
  • bubi1
  • AlkyKronick
  • emanuel
  • krkljan
  • Life_10
  • Pandurantt
  • Clark Kent
  • AndyBoy
  • switcher7
  • GemahenLahen
  • ssapa
  • denis_osijek

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Flight mode i preusmjeravanje poziva
  • Ovako... :) Čitao sam malo o alikaciji Sleep Cycle i cini mi se fora, ali nekak mi se ne spava cijelo vrijeme s mobitelom kraj glave. Ako sam dobro shvatio, Flight mode iskljucuje sve te frekvencijske stvari od mobitela (koje zrače)!? Pa sam razmišljao da tako svako vece upalim flight mode i stavim preusmjeravanje poziva na drugi mob (u slučaju da me netko bude zvao, a to je fakat rijetko da me bude po noći :D ). Jel' bi to trebalo šljakati? Inace to preusmjeravanje poziva...ono dok se preusmjeri, više nema veze sa iphoneom, već sa centralom koja automatski preusmjerava na drugi mobitel koji sam odabrao? Ajd molim vas ako netko zna stručnije odgovore nek pomogne...hvala! BTW. Sretna Nova Godina svima!

Post edited by Dottore at 2012-01-02 05:39:25
  • 3 Komentara sorted by
  • Iphone ne zrači ako je flight modu. Ja kad koristim sleep cycle držim ajfon kraj nogu.Cak ga ne stavljam na flight nego samo iskljucim wifi,3g i to je to.

• baš nitko ne zna odgovor? :) znači: -jel iphone zrači ako je u flight modu (preusmjereni pozivi)? :)

• Samo jedina zamjerka je ta da se alarm ne moze staviti na najglasnije.