iMessage me zeza u zadnje vrijeme.
Nakon što sam napravio restore i vratio backup, sve poruke mi je slalo kao iMessage i pisalo bi da je isporučeno. Te poruke nikad nisu stigle, a ni poruke koje su meni bile upućene nikad ne bi stigle. Normalni SMS je radio bez problema. U svakom trenutku mi je iPhone spojen na internet i sve je moralo raditi, ali nije radilo. To je bilo tako dok nisam isključio iMessage i ponovno uključio. Nakon ponovljene aktivacije je proradilo. Nigdje nisam naišao na informaciju da nakon vraćanja backupa moram ponovno aktivirati iMessage.
Sad mi radi, većinom. Nekad mi poruka dođe kao SMS, ali pretpostavljam da je to do pošiljatelja i da nije spojen na internet, ali ja dvije sekunde kasnije vratim poruku na isti broj kao iMessage i sve radi.
Imate li vi ovakvih problema ili kod vas sve radi kako treba?
Znalo mi se dogoditi da ode kao sms, ...no iskljucio sam mu da salje kao sms kada nije iMsg dostupan i ekipi sam rekao da naprave isto i sve radi odlicno.
t-mobile, nikakvih problema
meni radi normalno, i njemacke na hrvatske brojeve, bosanske, srbijanske, njemacke, jedino ovaj kolega u italiji njemu kad saljem malo steka.
Ja sam na t-mobile i sve radi kako treba
Ja ne vjerujem pa koji vrag... Nas je 15-ak i svima, ali svima ne radi dobro...
ja isto imam problema u zadnje vrijeme... danas mi je poslao 20-ak imessage-a i poslije toga šalje kao tekstualne poruke. jel moguće da postoji neko ograničenje ili? u čemu bi mogao biti problem?
ovako treba rascititi konacno. imessages zadnjih mjesec dana gotovo da ne rade. Sto se dogada nije mi jasno. Molim ljude koji imaju probleme da se jave ovdje jer nemoguce mi je da nitko nema probleme kad svi ljudi sa kojima komuniciram su iskljucivo na imesageu i svi imaju katastrofalne probleme. Imessage se oposalje na server ali da javi delivered nekad prode i do sat vremena, nesto stravicno.