Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• micro
  • Phantom_Lord
  • demonic
  • Nick
  • mackkris
  • icanic
  • emanuel
  • skorpyon
  • Luka
  • rajko
  • Matea
  • nix1001
  • elviszd
  • TataSinke
  • brunno.classe
  • mojca
  • nizg
  • Soffoklo
  • cvitko
  • mafijaš

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Parallels problem sa pokretanjem
  • Pozdrav imam veliki problem koji ne mogu popraviti nikako. Instalira sam parallels 6 na macbook pro i isto tako napravija windows 7 ultimate preko toga i kad pokrenem windowse javlja mi se error “The virtual machine performance may be degraded because the hardware virtualization support is disabled on the host computer. It is recommended to enable the hardware virtualization support in BIOS settings.“ Molim vas pomagajteee :((

Post edited by Dottore at 2012-01-07 04:41:18
  • 4 Komentara sorted by
  • koji OS X imaš? Ako je 10.7 Lion onda ćeš morati na Parallels 7. Ja sam imao isti problem. Nakon upgrade-a sve je bilo ok

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • Ok...thanks evo instalira se Parallels 7 pa ćemo viditi ;)

• Hvala Rusty radi savršeno ;)))

• np

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )