Zanima me na koje sve načine se može platiti developer licenca. Da li pod kreditnom karticom misle baš na kreditnu karticu ili se može platiti i ovom "običnom" debitnom?
Nemam developer licencu, pa nisam 100% siguran, ali nekako logicno bi mi bilo da moze sa bilo kojom karticom koja prolazi u iTunesima. Znaci bilo koja kreditna kartica, od debitnih moze jedino devizna Visa Electron, ili 'obicna' Visa Electron mislim samo od Splitske banke.
Svaka kartica koja ima onaj sigurnosni kod na poledini i moze se koristit za placanje na netu. Vecina debitnih kartica kod nas to nije, ali neke od Visa Electron kartica (jedino za pbz sam siguran, a cini mi se da je i Erste) mogu. Vjerojatno bi prosao i gift Mastercard kojeg mozes nabaviti u Hypo i jos pokojoj banci.
Tnx
ficho said: Svaka kartica koja ima onaj sigurnosni kod na poledini
Nece bas svaka, ja imam Visu Electron od RBA i od Splitske, obadvije su sa tim sigurnosnim kodom, ali mi prolazi samo ova od Splitske. RBA mi ne prolazi nigdi, ni PayPal, ni iTunes, ni direkt na raznim web shopovima, a ima isti kod ko i ova iz Splitske.
P.S. Kako si u PBZ-u dobio Visu Electron, meni su dali Maestro i rekli da Visa Electron moze ici samo za devizni racun.
Ide za devizni tekući i kunski žiro, za kunski tekući ide Maestro. Ja ih imam sve tri pa znam :)
ja imam PBZ visa electron za kunski ziro i sva inozemna plaćanja mi uredno prolaze na netu
songoku said: Nece bas svaka
Ne znam zasto si ignorirao drugi dio moje recenice. Uoci da se radi o "i", a ne "ili", tako da oba uvjeta moraju biti zadovoljena :P