Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• obscured by clouds
  • grgamajstor
  • brunno.classe
  • dnbstudio
  • LC120black
  • dragonflyqueen
  • Veyron
  • ikola
  • sbogadi
  • hrvojeduu
  • struja
  • wired
  • sina
  • PeroZ
  • supertovar
  • jedan.tamo
  • tequin
  • ivan_cis
  • Typo_PoLice
  • panda

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Kojim se sve karticama može platiti developer licenca?
  • Zanima me na koje sve načine se može platiti developer licenca. Da li pod kreditnom karticom misle baš na kreditnu karticu ili se može platiti i ovom "običnom" debitnom?

• 7 Komentara sorted by
  • Nemam developer licencu, pa nisam 100% siguran, ali nekako logicno bi mi bilo da moze sa bilo kojom karticom koja prolazi u iTunesima. Znaci bilo koja kreditna kartica, od debitnih moze jedino devizna Visa Electron, ili 'obicna' Visa Electron mislim samo od Splitske banke.

Post edited by songoku at 2012-01-09 14:25:25
    MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Svaka kartica koja ima onaj sigurnosni kod na poledini i moze se koristit za placanje na netu. Vecina debitnih kartica kod nas to nije, ali neke od Visa Electron kartica (jedino za pbz sam siguran, a cini mi se da je i Erste) mogu. Vjerojatno bi prosao i gift Mastercard kojeg mozes nabaviti u Hypo i jos pokojoj banci.

• ficho said: Svaka kartica koja ima onaj sigurnosni kod na poledini

Nece bas svaka, ja imam Visu Electron od RBA i od Splitske, obadvije su sa tim sigurnosnim kodom, ali mi prolazi samo ova od Splitske. RBA mi ne prolazi nigdi, ni PayPal, ni iTunes, ni direkt na raznim web shopovima, a ima isti kod ko i ova iz Splitske.

P.S. Kako si u PBZ-u dobio Visu Electron, meni su dali Maestro i rekli da Visa Electron moze ici samo za devizni racun.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
    Thanked by 1iBruno
  • Ide za devizni tekući i kunski žiro, za kunski tekući ide Maestro. Ja ih imam sve tri pa znam :)

• ja imam PBZ visa electron za kunski ziro i sva inozemna plaćanja mi uredno prolaze na netu

• songoku said: Nece bas svaka

Ne znam zasto si ignorirao drugi dio moje recenice. Uoci da se radi o "i", a ne "ili", tako da oba uvjeta moraju biti zadovoljena :P