Je li ko isprobao OnLive Desktop? Kako radi?
Meni nikako da se spoji, valjda je velika navala.
neznam za taj ali meni splashtop odlicno radi
splashtop je remote desktop klijent, josip pita nešto drugo... meni radi prilično ok danas, mali lag postoji kod pisanja i interakcije
btw, zar splashtop ne traži instalaciju serverske aplikacije na pc-u ili mac-u? Zašto to koristiti kad postoje oni appovi koji rade s normalnim win rdp-om? u čemu je prednost?
da moras na pc instalirat pa sta nije ovo isto ? nego kak ovo tocno radi onda
Ovo radi tako da koristi već instalirani standardni remote desktop connection server koji već postoji u windowsima. Doduše nema ga u starter, home basic i home premium varijantama win 7. Te imaju samo klijenta a ne i server za to, već samo pro, ultimate i enterprise. Ima to i win xp. U pravilu izbjegavam instalirati sve sto bas ne moram...
evo ja sam jučer probao i radi super. Nemam nikakvih problema u radu usluge, ali je ova free varijanta dosta zatvorena i nema intergraciju sa nekin drugi cloud servisima.
nije moguće koristit net ni email klijente, tako da do definiranih datoteka je moguće doći za sada samo preko posebne web stranice kako bi se preuzeli i/ili uploadali materijali za rad.
također nije podržan ni ispis ali to je jasno razumljivo u ovaknom modusu rada. Wait time mi nikada nije preko 10 sekundi i nema nikakvog laga u radu (wifi).
Za sada interesantno i def korisno ali vjerojatno u uskom spektru situacija i korisnika. Valjda vidjeti kako će se to nastaviti razvijati dalje.
Proradilo mi je nakon dva dana, valjda je kako sam rekao bila je navala. Ali nisam očekivao ovako ograničenu verziju Win 7, totalno je beskorisna. :(
nije naglasak na Win nego na kreiranju dokumenta i pregledavanju istih, dakle naglasak je na Office alatima. Tamo nema ograničenja osim printanja, ali opet to je razumljivo.
Postoji šansa da će se i usluge proširiti, ali za sada ne vidim ništa loše u ovoj ponudi.