Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• dannyded
  • Luka
  • Tomek585
  • micho0305
  • ninja1204
  • fatossi
  • iBoki
  • dardam
  • deanmilisic
  • nonich
  • tomislav10
  • Gabi95
  • bojanjanjanin
  • baka
  • AdoSel
  • danijelp
  • Bernard
  • luxx
  • matobj
  • dabiggie

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
OnLive Desktop
  • Je li ko isprobao OnLive Desktop? Kako radi?

Meni nikako da se spoji, valjda je velika navala.

iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP
  • 7 Komentara sorted by
  • neznam za taj ali meni splashtop odlicno radi

• splashtop je remote desktop klijent, josip pita nešto drugo... meni radi prilično ok danas, mali lag postoji kod pisanja i interakcije

btw, zar splashtop ne traži instalaciju serverske aplikacije na pc-u ili mac-u? Zašto to koristiti kad postoje oni appovi koji rade s normalnim win rdp-om? u čemu je prednost?

Post edited by galla at 2012-01-14 13:00:13
  • da moras na pc instalirat pa sta nije ovo isto ? nego kak ovo tocno radi onda

• Ovo radi tako da koristi već instalirani standardni remote desktop connection server koji već postoji u windowsima. Doduše nema ga u starter, home basic i home premium varijantama win 7. Te imaju samo klijenta a ne i server za to, već samo pro, ultimate i enterprise. Ima to i win xp. U pravilu izbjegavam instalirati sve sto bas ne moram...

• evo ja sam jučer probao i radi super. Nemam nikakvih problema u radu usluge, ali je ova free varijanta dosta zatvorena i nema intergraciju sa nekin drugi cloud servisima.

nije moguće koristit net ni email klijente, tako da do definiranih datoteka je moguće doći za sada samo preko posebne web stranice kako bi se preuzeli i/ili uploadali materijali za rad.

također nije podržan ni ispis ali to je jasno razumljivo u ovaknom modusu rada. Wait time mi nikada nije preko 10 sekundi i nema nikakvog laga u radu (wifi).

Za sada interesantno i def korisno ali vjerojatno u uskom spektru situacija i korisnika. Valjda vidjeti kako će se to nastaviti razvijati dalje.

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • Proradilo mi je nakon dva dana, valjda je kako sam rekao bila je navala. Ali nisam očekivao ovako ograničenu verziju Win 7, totalno je beskorisna. :(

Post edited by Josip R. at 2012-01-17 09:00:52
    iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP
  • nije naglasak na Win nego na kreiranju dokumenta i pregledavanju istih, dakle naglasak je na Office alatima. Tamo nema ograničenja osim printanja, ali opet to je razumljivo.

Postoji šansa da će se i usluge proširiti, ali za sada ne vidim ništa loše u ovoj ponudi.

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )