Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• dragonflyqueen
  • mitch
  • leri
  • wilijam23
  • sbogadi
  • bope
  • Dariobo
  • micho0305
  • route00
  • elvisinjo
  • jose34
  • ivana1989
  • deimos
  • Ivy
  • srtwt
  • monotag
  • Mariobilll
  • kriksy
  • nikolamujdzic
  • wilson

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Koliko vrijedi iPhone 2G?
  • I dalje imam svoj iPhone 2G .. kupljen je negdje godinu dana nakon šta je predstavljen, tj. taman pred izlazak iPhone 3G. U dobrom je stanju - ima tragova korištenja (naravno), ali 'standardno' Home tipka dosta šteka. To nije rezultat padova ili bacanja ili sličnog, jer sam ga uvijek pazio i mazio.. nego jednostavno tipka dosta šteka i treba ju 'jače' pritisnuti da bi iPhone reagirao

Pitanje je koliko bi se moglo dobiti za taj iPhone (dock je naravno tu, kabl, kutija..)?

• 2 Komentara sorted by
  • Uh, realno je to krntija koja ne vrijedi 400 kn, pogotovo ako home tipka standardno steka :) Ali mozes vjerojatno na foru kolekcionarske vrijednosti izvuc koju kunu vise.

• Slažem se.. Tako nekako sam ga ja procjenjivao ;) Al čisto me zanimalo šta misli 'puk' o tome.. Maltene da mi se ne isplati prodavati.. neka još stoji onda