Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• wired
  • Dottore
  • iDanijel
  • Jose233
  • Purger155
  • juka28
  • lajka
  • ninja1204
  • Nothing
  • croalex
  • SasaW
  • CooL
  • plejka
  • demonic
  • snekhr
  • valkalinic
  • aida1956
  • jzelez
  • vanjichh
  • vanja

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
  • Pošto nisam našao ovu temu, otvaranja novu jer iako sam je kasno otkrio, ova aplikacija me oduševila i svakim danom me sve više oduševljava.

Pokrenuo sam i novi hastag, gdje će se stavljati sve slke iz HR, kako bismo ih lakše našli, vidjeli, a i lakše pronašli korisnike iz HR i lakše se pratili.

Ako želite, slobodno pod slike: #crostagram

Ima već negdje 300-imaju slika i svakim danom je sve više slika i više instagram HR korisnika koji koriste isti tag, na taj način sam i otkrio oko 20-ak ljudi i zahvaljujući #crostagram -u svakim danom otkriven nekog novog i followam ga/ju... :)

Aplikacija je jednostavna, nema suvišnih gluposti, a i zahvaljujući njoj, posvetio sam se malo više fotografiji i sada slikam k'o lud.... :)

Kakva su vaša iskustva sa ovom aplikacijom i koliko je koristite?

• 3 Komentara sorted by
  • I da, ja sam tamo - naravno pod Pejo, potražite me pod #pejo tag ili odite na #crostagram i tamo me možete pronaći, moje slike su tamo... Potražite me da se followamo ;)))

• i ja sam na instagramu par mjeseci, odlican app, pravi community :) dodao sam te, imas par super fotki :)

Jedan potpis.
  • Hvala! ;) Jesam li ja dodao tebe? Ako nisam, daj mi nick, pa te odmah dodam :D