Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• LogitechExpert
  • Iwaa
  • Nik2407
  • cdnm
  • ileo
  • ford
  • Beast
  • shuffle
  • fishbone_hr
  • omakad
  • bignjato
  • micho0305
  • Boom22
  • wilijam
  • Ivan
  • krkljan
  • vukohr
  • Chelavy
  • Mladen1961
  • Jimi Hendrix

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
GlideShow aplikacija
  • Na iTunesima je moja nova iPhone aplikacija: GlideShow.

Slideshow sa slikama sa Facebooka, Flickra, Dropboxa plus slike koje se nađu putem Bing i Google Image Search servisa kroz aplikaciju.

Ljubiteljima fotografije bi se moglo svidjeti mogućnost skidanja tekućih radova sa Flickr Interestingness koje se tako mogu pregledavati i zatim opcijm 'Follow Image Author' skinuti sve preostale slike od iste osobe.

Aplikacija je besplatna i ostati će takva još mjesec-dva dok ne napravim iPad verziju. Drugi razlog je taj što mi sad trebaju i tuđe ideje i sugestije što bi sve trebalo ubaciti i preoblikovati. Bilo bi mi jako drago da što više ljudi skine i proba GlideShow na svojim telefonima i kontaktira me sa željama i pozdravima kako bi do proljeća složio mrak aplikaciju. Da je stvar zaokružena i da ima svoju svrhu i mjesto pod suncem. ;)

Link na stranicu: http://www.delovski.com/glideshow

Link na iTunes: http://itunes.apple.com/us/app/glideshow/id464668883?mt=8

Post edited by IgorD at 2012-01-21 08:59:39