Koliko aplikacija trenutno imate instalirano na svom iUređaju?
Ja imam 235 aplikacija pa me zanima da li je to puno ili nije?
zxnebo said: Ponukan ovom temom prebrojao sam aplikacije na iPhoneu
Facepalm.
Settings -> General -> About ->Applications
haha, 235?!?! strašno!! ja imam 30
big_mac said: E sad bi ja te igre obrisao ali onda necu znati kada dođe update sa novim levelima,zar ne?
Imaš besplatnu aplikaciju AppShopper. Ona ti služi za praćenje popusta u AppStoru. Možeš neke aplikacije stavit u Wish List i onda ti ova aplikacija prati promjene cijena, ali i update odabranih aplikacija. Možeš stavit notifikacije da te obavijesti kad bude dostupan update.
pa koje ne koristis pobrises s telefona a ostavis u itunesima tak je najbolje....a onda u itunesima vidis koje aplikacije imaju update
Ako ne racunam one koje dolaze s njim, 20ak od kojih ~8 redovito koristim. 235? Cemu? To ne stignes sve otvorit u tjedan dana, a kamoli koristit.
ficho said: Cemu? To ne stignes sve otvorit u tjedan dana, a kamoli koristit.
Istina ali problem nastaje kada krenem brisati jer koje god se dohvatim pomislim si joj mozda ce mi bas zatrebati pa bolje da ostane :-D Ne znam kak vi ali ja skidam sve kaj dodje novo,kaj je dobro da isprobam pa onda ostane u ajfonu.Sad se toga nakupilo pa cu morat napraviti veliko čišćenje.Opet mislim da ih nece ostati manje od stotinjak.
Ja imam 49, a pola od toga su igrice (bez stock aplikacija kao Camera, Maps, YouTube ...) i to mi je previse.
@big_mac: Ma daj ne daj se isprovocirati. Kod mene je stanje 365 :). Smijesno, ali ispada da imam za svaki dan u godini po jednu aplikaciju. I sve ce mi jednom zatrebati... iPhone je upravo exploring mini fullsmart gadget. Sta je radoznalost, ako ne ucenje i rast. Samo trpaj i przi :)
Kad odem u opis piše da imam 88 aplikacija, neznam jel tu broji stock aplikacije (brijem da ne). Naravno da ih ne koristim sve svakodnevno, ali neke poput Shazama, HAK-a, T-Wisepilot-a i HT Imenika, MultiPlusCard su tu jer u nekim trenucima ih trebam trentno i znaju super doci. Naravno tu je sigurno pola igara za prikatit dosadu ili kada svrate mlađi rođaci, pa ih treba smiriti :D
Ako te tjesi, ja ih imam 227, otprilike iz istih razloga kao i ti. Onih koje koristim svaki dan imam 10-tak.
iPhone - 97 iPad - 83
Ni pola ih ne koristim, al ostavim jer si mislim da ce mi jednom trebati..
znati ćeš jer u itunesima bude prikazano da postoji nadogradnja za te appove.
neče znati za one koje pobriše! jedino ako ih u itunsima ostavi a na iphonu pobriše onda hoće!
Ponukan ovom temom prebrojao sam aplikacije na iPhoneu i zaprepastio se - ravno 200 komada! A iskreno uopće nemam dojam da ih je previše! Zapravo, od kada je omogućeno stvaranje foldera u IOSu mogao bi ih imati još i više!
zxnebo said: Ponukan ovom temom prebrojao sam aplikacije na iPhoneu i zaprepastio se - ravno 200 komada! A iskreno uopće nemam dojam da ih je previše! Zapravo, od kada je omogućeno stvaranje foldera u IOSu mogao bi ih imati još i više!
Pa nije vrag da si ih išao brojat :-D
Taman mislio reci stock + 20ak naknadno skinutih aplikacija, kad pod about pise 95! :D Na iPadu pise 99 komada. Iznenadilo me moram priznat.
Nekada sam ih imao brdo, a sada negdje oko 50-ak na svim iUređajima. I to mi je previše. Mislim da je 15-ak APP koji se svaki dan koristi sasvim dosta.
Svaki dan koristim oko 5-7 aplikacija, tjedno koristim oko 10-15 aplikacija, a ostale imam ono "ako zatreba", a zatrebaju nikada.
Eto... i ja se bacio u radoznale. Rezultat = 15, ni manje ni više :)
Većina aplikacija su igre i ima dosta njih kaj sam presao.E sad bi ja te igre obrisao ali onda necu znati kada dođe update sa novim levelima,zar ne?