Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• take31
  • Tunte
  • wordpress2011
  • papittovenga
  • deimos
  • sara
  • icce
  • iron
  • iPekica
  • Dariobo
  • Rissien
  • dare
  • Cozmika
  • bojanjanjanin
  • ozzbozz
  • alenq
  • ecvis17
  • brunci
  • dardam
  • Artiss

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Koliko aplikacija?
  • Koliko aplikacija trenutno imate instalirano na svom iUređaju?

Ja imam 235 aplikacija pa me zanima da li je to puno ili nije?

Post edited by big_mac at 2012-01-21 13:13:14
  • 19 Komentara sorted by
  • zxnebo said: Ponukan ovom temom prebrojao sam aplikacije na iPhoneu

Facepalm.

Settings -> General -> About ->Applications

• haha, 235?!?! strašno!! ja imam 30

• big_mac said: E sad bi ja te igre obrisao ali onda necu znati kada dođe update sa novim levelima,zar ne?

Imaš besplatnu aplikaciju AppShopper. Ona ti služi za praćenje popusta u AppStoru. Možeš neke aplikacije stavit u Wish List i onda ti ova aplikacija prati promjene cijena, ali i update odabranih aplikacija. Možeš stavit notifikacije da te obavijesti kad bude dostupan update.

• pa koje ne koristis pobrises s telefona a ostavis u itunesima tak je najbolje....a onda u itunesima vidis koje aplikacije imaju update

• Ako ne racunam one koje dolaze s njim, 20ak od kojih ~8 redovito koristim. 235? Cemu? To ne stignes sve otvorit u tjedan dana, a kamoli koristit.

• ficho said: Cemu? To ne stignes sve otvorit u tjedan dana, a kamoli koristit.

Istina ali problem nastaje kada krenem brisati jer koje god se dohvatim pomislim si joj mozda ce mi bas zatrebati pa bolje da ostane :-D Ne znam kak vi ali ja skidam sve kaj dodje novo,kaj je dobro da isprobam pa onda ostane u ajfonu.Sad se toga nakupilo pa cu morat napraviti veliko čišćenje.Opet mislim da ih nece ostati manje od stotinjak.

• Ja imam 49, a pola od toga su igrice (bez stock aplikacija kao Camera, Maps, YouTube ...) i to mi je previse.

Post edited by songoku at 2012-01-21 14:06:08
    MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • @big_mac: Ma daj ne daj se isprovocirati. Kod mene je stanje 365 :). Smijesno, ali ispada da imam za svaki dan u godini po jednu aplikaciju. I sve ce mi jednom zatrebati... iPhone je upravo exploring mini fullsmart gadget. Sta je radoznalost, ako ne ucenje i rast. Samo trpaj i przi :)

• Kad odem u opis piše da imam 88 aplikacija, neznam jel tu broji stock aplikacije (brijem da ne). Naravno da ih ne koristim sve svakodnevno, ali neke poput Shazama, HAK-a, T-Wisepilot-a i HT Imenika, MultiPlusCard su tu jer u nekim trenucima ih trebam trentno i znaju super doci. Naravno tu je sigurno pola igara za prikatit dosadu ili kada svrate mlađi rođaci, pa ih treba smiriti :D

 MacBook Pro '10 | 24" LED Cinema | iPhone 4 32gb | iPod shuffle 512Mb '05 | iPod shuffle 2gb '09 ... To Be Continued ;)
  • Ako te tjesi, ja ih imam 227, otprilike iz istih razloga kao i ti. Onih koje koristim svaki dan imam 10-tak.

• iPhone - 97 iPad - 83

Ni pola ih ne koristim, al ostavim jer si mislim da ce mi jednom trebati..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • znati ćeš jer u itunesima bude prikazano da postoji nadogradnja za te appove.

• neče znati za one koje pobriše! jedino ako ih u itunsima ostavi a na iphonu pobriše onda hoće!

• Ponukan ovom temom prebrojao sam aplikacije na iPhoneu i zaprepastio se - ravno 200 komada! A iskreno uopće nemam dojam da ih je previše! Zapravo, od kada je omogućeno stvaranje foldera u IOSu mogao bi ih imati još i više!

• zxnebo said: Ponukan ovom temom prebrojao sam aplikacije na iPhoneu i zaprepastio se - ravno 200 komada! A iskreno uopće nemam dojam da ih je previše! Zapravo, od kada je omogućeno stvaranje foldera u IOSu mogao bi ih imati još i više!

Pa nije vrag da si ih išao brojat :-D

• Taman mislio reci stock + 20ak naknadno skinutih aplikacija, kad pod about pise 95! :D Na iPadu pise 99 komada. Iznenadilo me moram priznat.

• Nekada sam ih imao brdo, a sada negdje oko 50-ak na svim iUređajima. I to mi je previše. Mislim da je 15-ak APP koji se svaki dan koristi sasvim dosta.

Svaki dan koristim oko 5-7 aplikacija, tjedno koristim oko 10-15 aplikacija, a ostale imam ono "ako zatreba", a zatrebaju nikada.

• Eto... i ja se bacio u radoznale. Rezultat = 15, ni manje ni više :)

 MacBook Pro 13"
     iPhone 4
  • Većina aplikacija su igre i ima dosta njih kaj sam presao.E sad bi ja te igre obrisao ali onda necu znati kada dođe update sa novim levelima,zar ne?

Post edited by big_mac at 2012-01-23 02:59:36