ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Zelim da vratim iPhon 3G na verziju 3.1.3 sad je na iOS 4.2.1 firmware 06.15.00 treba mi pomoc za ovaj postupak ako iko moze da ukratko objasni ja sam skinuo iOS 3.1.3 a sta dalje? Pitam zbog toga sto kada sam stavljao na 4.2.1 imao sam problema sa unlocom pa sam morao da stavima ipod baseband sab bi zelio da vratim na tvornicke postavke ali mi i dalje treba unlock sa cime da ga otkljucam?
Spuštanje OS-a s 4.2.1 na 3.1.3 ide vrlo lako. Ali to ti ne spušta baseband.
Proces ide ovako: - Spoji iPhone s računalom pa ga ugasi - Ubaciš iPhone u DFU mode - Napraviš restore - Izbaci ti neku grešku koju ignoriraš - Izbaciš iPhone iz recovery moda koristeći RecBoot
Evo malo detaljnije upute: http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-4.1-to-ios-4-3.1.3-3.1.2-how-to-guide/
Nisam ovo nikad radio na iPhonu koji ima 6.15.00 baseband pa ne znam hoće li to radit neke probleme. Mislim da ne bi trebalo.
Za unlock napraviš jailbreak i unlockaš ga koristeći ultrasnow.
Dali moze da se spusti baseband?
Koliko ja znam ne može
Možda da pokušaš ovako:
Nisam znao da se može spustit baseband na nekim uređajima. @rajko pokušaj ovo u svakom slučaju ako tvoj 3G to može.
Ja sam svoj 05.15.04,4.1 vratio na 3.1.3 zbog brzine.Prvi puta da sam napravio jailbreak tako jednosfvno. Samo u google napises jailbreakme 2 i sam odradi. Odlicno! Instaliro whited00r 5.1. Za sad nije lose. Meni ne treba unlock. Mislim da sam pokuso instalirat ultrasnow i nije islo mozda zbog whitedoor.
može mi ko dati linka da skinem softver 3.1.3 za iphon 3g.također mi je spor.a ništa nije na njemu.
da ne otvaram novu temu...trebam malu pomoc: iam neki stariji 3g 8G, napravljen je JB na 4.2.1 BB 5.15.04... ali nikako ne mogu pokrenuti neke app koje sam stavio preko installusa ili prebacio sa kompa, tipa goodreader ili navigon? sve se uredno instalira ali kad pokrenem odma me izbaci van?
ne znam sto bi vise googlo ili trazio...htio sam ga ostavit na 3.1.3 ali tamo je sve jos gore radilo i nisam nista mogo ni instalirat zbog premale verzije soft. sad nesto radi nesto ne?!
sto da radim? :)