Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• 15_cro_05
  • elvis_zd
  • JagicNikola
  • bignjato
  • cdnm
  • matic_2.4
  • tomislav10
  • aida1956
  • Bernard
  • HaBo
  • marinkekac
  • papa_Strumpf
  • croalex
  • poka
  • Kid-A
  • EdSe
  • AgdaM
  • Boom-Apps
  • prcela
  • frosty89

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Jedan iTunes - koliko i uređaja?
  • Zanima sljedeća situacija Imam instaliran iTunes sa svojim accountom, imam 5 iPada na kojima je isti taj account. Kupim aplikaciju, sinkroniziram iPade, isti account, različita imena iPada Da li to smijem, da li je legalno ili moram 5 puta kupiti aplikaciju, ima li neko ograničenje za broj i uređaja?

• 6 Komentara sorted by
  • Ok, to pretpostavljam vrijedi za home usere Da li je isto i za neki firmu? Npr. koriste se iPadima sa jednim accountom Ima li to negdje službeno od Applea? Ne uspijevam baš to pronaći

• ne znam koji je limit za broj uređaja, no svakako ih možeš imati više na istom računu. sve legalno, apple dopušta.

• mislim da je bas 5 limit ;)

• Mislim da iOS uređaja možeš imati koliko hoces, ...5 je limit autoriziranih računala s istim iTunes acc. Ako grijesim, neka me netko ispravi. :) Dakako da je legalno i da ne kupujes app pet puta :)

Post edited by MarioM at 2012-01-31 04:54:03
    iPhone 3G-3Gs-4/4s white-iPad2-iPod-MacBookPro13"-iBook-MacBook-AppleTV-iMac-MacAir11"-AppleTV2
  • MarioM said: Ako grijesim, neka me netko ispravi.

Ne grijesis :) 5 racunala, neograniceno iUredaja.

• E to je dobro pitanje, trebalo bi procitat EULA. Iako sve domace firme koje znam da imaju vise iUredaja tako rade...