Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• valkalinic
  • poka
  • GemahenLahen
  • Beast
  • ford
  • anamarijaikatarina
  • iVar87
  • neo091
  • LogitechExpert
  • Edge
  • zeMOo
  • mahniti
  • AndyBoy
  • elvis_zd
  • MacStarter
  • loud_sight

Tko je online (0)

Sumnjivi oglasi
  • Pozdrav drago društvo, kako sam u kombiniranju kupovine MBP/MBA svakodnevno "čačkam" po netu ne bi li našao što povoljniju ponudu. Danas sam nabasao na "http://www.njuskalo.hr/korisnik/sportskaoprema", pa me zanima jel imao netko iskustva s ovim oglašivačem?

PS: cijene su apsolutno nerealne pa stoga velika sumnja u sve to

Post edited by Dottore at 2012-02-05 03:07:46
    MBA | iP4
  • 14 Komentara sorted by
  • Evo samo da izvjestim o situaciji. Htio sam se naći s tipom, ali je ovaj kao na službenom putu. I rekao je da ako želim mogu naručiti MBP jer sad upravo naručuje novu turu i da nema na lageru. Uglavnom sam mu rekao da se javi kad mu stigne pošiljka jer želim vidjeti ono što kupujem a ne naručivati na slijepo. Nastavak slijedi (ili ne slijedi).. ;-)

MBA | iP4
  • ima tih likova po njuškalu koji kupuju i prodaju, stranci koji pokušavaju prevariti, ne znam za konkretno ovog jer nisam imao s njim posla, ali uglavnom ima ih. Ja sam prodavao laptop pa se lik iz JAR-a javio da mu pošaljem... poznati način prevare naivnih. Možeš poslati email pa ćeš saznati o čemu je riječ

• Meni se javilo 10 likova iz JAR-a sa istom spikom da mu sin ima rođendan i da mu hitno pošaljem i kad pošaljem automatski mi sjeda lova :) Na kraju su mi samo dolazili mailovi

• Jučer navečer provjerim na Njuškalu, kad ono svi oglasi tog korisnika deaktivirani..

MBA | iP4
  • Baš sam jučer gledao na njuškalu jedan imac za 3800 kn, ali je to čista prevara i treba izbjegavati takve oglase.

P.S. Ja ti prodajem MBP pa baci oko, mislim da ne tražim puno. ;-)

Macbook Pro 13"
    Iphone 4s 16gb
  • Evo nakon dopisivanja mailom sam dobio ponudu za MBP i5 2,4 GHz, novi, HR tipkovnica, garancija, svega 3.000 kuna. Razmišljam otić pogledat, tko zna šta me čeka..

MBA | iP4
  • Za svaki slučaj povedi nekog sa sobom jer nikad ne znaš šta te čeka! Ako sve bude ok javi se, i ja bi ga uzeo po toj cijeni. ;-)

Macbook Pro 13"
    Iphone 4s 16gb
  • Ma brijem da je neki kineski fake, a ovo za udruživanjem snaga je dobar prijedlog, poslušat ću te, da ne bi kojim slučajem završio na vađenju bubrega..

MBA | iP4
  • Svaka čast dečki ako ima koji do tri keke mene isto računajte..:-)

Iphone 3gs
    Ipad 16GB
    Wireless Keyboard
  • I, jel se javio?

 iPod Shuffle 2GB
     iPhone 5 16GB
     iPad 2 16GB
  • Ništa, ni traga ni glasa od zadnjeg ucjenjivačkog maila da naručim unaprijed. Ako se šta promijeni, odmah stavljam na forum.

MBA | iP4
  • Ja sam primjetio u oglasima bolesno visoke cijene za apple racunare pogotovo za starije modele koji fakticki ne vrijede ni upola koliko se za njih trazi,naravno svako moze da trazi za svoju stvar koliko zeli a dali ce prodati to je druga prica.Zato se neke stvari vuku po oglasima i mjesecima pa mislim da ti ljudi i ne zele prodati samo su stavili oglas ako naleti koja "budala"....

iPhone 5
    Macbook pro 13"
  • Slažem se da su cijene previsoke i nerealne, kako za Mac tako i za Ipad. Velik broj njih se prodaju mjesecima, ali cijene ne padaju.

Macbook Pro 13"
    Iphone 4s 16gb
  • O cijenama za iphone da ne pričam.. No rezultat takvih namumpavanja je gomilanje oglasa.. Neka ih je..

Trenutno više ne isprobavam android :)