Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• torik
  • FRAGMENTmultimedija
  • lvudric
  • Zafarano
  • Vanja VKTR
  • duke12
  • elviszd
  • baka
  • Dalmit
  • brunci
  • Shinobi
  • Igor_martic
  • gf38
  • hrvoje_
  • LC120black
  • Soffoklo
  • Tunte
  • berta
  • tequilla_HR
  • brane

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Air Superdrive za sve
  • Planiram u svoj MB stavit SSD umjesto optickog drive-a. Posto i dalje tu i tamo znam zapec koji CD za auto, potrazio sam izlaz iz situacije "Air Superdrive samo za Air i Mini" te naisao na ovaj link. Ako ima netko strucniji na podrucju rasturanja uredjaja i modanja istih, recite jel ovo izvedivo i dal da trosim lovu na sve to ili da se ne mucim. Razlog zasto to hocu radit je jednostavan - hocu da sve bude u istom tonu.

Evo linka http://tiny.cc/y028e

Ako je nekome na neki drugi nacin uspio pothvat pretvaranja Air SD-a u everymac SD, javite kako.

Jedan potpis.
  • 4 Komentara sorted by
  • Link ti nije dobar, ne otvara se ništa. Ja sam u svoj MBP umjesto superdrivea ubacio SSD. Preko ebaya sam kupio kabel za superdrive, i sad ga imam kao ext pržilicu (iako ga do sada nisam nikako koristio). Postupak je zaista jednostavan i sve to možeš odraditi sam.

Valjda sam dobro shvatio šta želiš?! :-)

Post edited by Damirst at 2012-01-31 14:20:45
    Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • Pa daj ti link od kabela sa ebaya možda nekom posluži

• htio bi imat eksterni apple superdrive koji radi samo na Air-u i Mini-u za svoj MB. kako link ne otvara? meni normalno radi.

svoj superdrive mogu slozit u nesto slicno, al ta opcija mi ne igra pretjeranu ulogu jer bi htio bas apple-ov, mogu ga iz USA dobit za malo para, zato trazim opciju koja ce ga "nagovorit" da proradi i na ostalim macovima.

Jedan potpis.
  • Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb