Planiram u svoj MB stavit SSD umjesto optickog drive-a. Posto i dalje tu i tamo znam zapec koji CD za auto, potrazio sam izlaz iz situacije "Air Superdrive samo za Air i Mini" te naisao na ovaj link. Ako ima netko strucniji na podrucju rasturanja uredjaja i modanja istih, recite jel ovo izvedivo i dal da trosim lovu na sve to ili da se ne mucim. Razlog zasto to hocu radit je jednostavan - hocu da sve bude u istom tonu.
Evo linka http://tiny.cc/y028e
Ako je nekome na neki drugi nacin uspio pothvat pretvaranja Air SD-a u everymac SD, javite kako.
Link ti nije dobar, ne otvara se ništa. Ja sam u svoj MBP umjesto superdrivea ubacio SSD. Preko ebaya sam kupio kabel za superdrive, i sad ga imam kao ext pržilicu (iako ga do sada nisam nikako koristio). Postupak je zaista jednostavan i sve to možeš odraditi sam.
Valjda sam dobro shvatio šta želiš?! :-)
Pa daj ti link od kabela sa ebaya možda nekom posluži
htio bi imat eksterni apple superdrive koji radi samo na Air-u i Mini-u za svoj MB. kako link ne otvara? meni normalno radi.
svoj superdrive mogu slozit u nesto slicno, al ta opcija mi ne igra pretjeranu ulogu jer bi htio bas apple-ov, mogu ga iz USA dobit za malo para, zato trazim opciju koja ce ga "nagovorit" da proradi i na ostalim macovima.