Bok,
Nakon nešto više od mjesec dana što smo aktivni htio bih predstaviti projekt dvojice kolega i mene. Možda su neki već čuli, a za one koji ne znaju radi se o web aplikaciji sa informacijama o noćnim provodima (trenutno samo u Zagrebu, uskoro ide širenje na ostale gradove).
Pregledavanje sadržaja trenutno omogućavamo:
Jedan kratak promotivni za one kojima se ne da čitati:) video
Zašto koristiti 9pm:
Još jedna za kraj, 9pm je daleko od savršenog proizvoda, zato ako imate kakvih ideja, napomena, kritika slobodno pišite..... :)
TCvetkovic: ako se malo bolje pogleda, Spotie i mi imamo samo naizgled isti smisao, cim se krene detaljnije u analizu vide se razlike u usluzi. Ono sto mi imamo kao ideju je "kontrola" sadržaja koji ce biti s vremenom sve kvalitetniji s tim da sadrzaj na stranici ne moze dodavati svaki user.
Ficho: hvala na komplimentu:), nego daj neke kritike na dizajn, sta ti je odvratno..... Sta da popravimo????
fancy_zg said: nego daj neke kritike na dizajn, sta ti je odvratno..... Sta da popravimo????
Nije mi nista odvratno :D Nije uopce lose, samo nije nista wow :) Ako bas moram izdvojit neku najgoru stvar, onda je to ovaj ruzni segmented control na mapi, to ste mogli u titleView od navbara ugurat i malo boje uskladit bolje.
Mozda ne izgleda "lijep" kao Spotie (tbh. nije ni njihov dizajn neko veselje), ali je sigurno korisnije i actually ima nekakvu namjenu umjesto da se fura na neku mi smo kul pa smo invite-only pa nas niko ne koristi spiku.
Da se malo poradi na dizajnu bio bi super app.
Dobro izgleda, samo šta mi je reklama bezveze, uopće se ne vidi aplikacija. Inače dva tri komentara na forumu ne znače ništa.
marihomach: da, video je napravljen kako bi se vrtio na plazmama u klubovima... Imamo već napravljen video bas za iPhone aplikaciju tak da cu ga stavit ovdje kroz kojih dan dva (jos neke sitnice treba napraviti)...
mate: pise u prvom postu da radi samo u Zagrebu, a uskoro planiramo širenje na cijelu Hrvatsku....
meni je aplikacija ok i koristim ju....ak smislim kaj se moze poboljsat javim
Evo dodan je novi video pa bacite pogled:)
Izgleda mi ko (lošija) kopija Spotiea. http://spotie.com/
lipo u opisu napisi da radi samo u zagrebu, inace aplikacija je bezveze....