Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• fishbone_hr
  • MrNice
  • 6ftunder
  • jigMsaw
  • mustafic
  • Skorpio
  • LC120black
  • Boro
  • Braacic
  • pero
  • Marijo
  • eagleone
  • nbacac23
  • Pandurantt
  • ivicag
  • Ficek
  • werfter
  • Typo_PoLice
  • Antonio
  • oki1993

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
9pm - Nova iPhone aplikacija za izlaske
  • Bok,

Nakon nešto više od mjesec dana što smo aktivni htio bih predstaviti projekt dvojice kolega i mene. Možda su neki već čuli, a za one koji ne znaju radi se o web aplikaciji sa informacijama o noćnim provodima (trenutno samo u Zagrebu, uskoro ide širenje na ostale gradove).

Pregledavanje sadržaja trenutno omogućavamo:

1. direktno sa stranice www.9pm.hr
    2. preko iPhone aplikacije 9pm http://itunes.apple.com/hr/app/9pm-nightlife/id486494113?mt=8
    3. uskoro android aplikacija kroz jedno tjedan dana
    4. također kroz tjedan dana mobile web sa html5 geolociranjem

Jedan kratak promotivni za one kojima se ne da čitati:) video

Zašto koristiti 9pm:

1. Bolje strukturirani podaci, jednostavan pregled evenata po glazbi, cijeni ulaza i cugi na akciji
    2. Direktno dodavanje na popis u klubovima (to zavisi o samom klubu ako želi koristiti našu uslugu)
    3. Naš cilj je totalna podrška korisnicima na terenu:), znači kad ekipa pije da bez problema putem svojeg mobilnog ljubimca može saznati svoju sljedeću destinaciju. Naravno iskorištavajući maksimalno sve mogućnosti današnjih uređaja.
    4. Nema galerija, bespotrebnih reklama i svega ostalog što nema smisla kada se traži destinacija za dobar provod.

Još jedna za kraj, 9pm je daleko od savršenog proizvoda, zato ako imate kakvih ideja, napomena, kritika slobodno pišite..... :)

Post edited by fancy_zg at 2012-02-06 18:38:40
  • 9 Komentara sorted by
  • TCvetkovic: ako se malo bolje pogleda, Spotie i mi imamo samo naizgled isti smisao, cim se krene detaljnije u analizu vide se razlike u usluzi. Ono sto mi imamo kao ideju je "kontrola" sadržaja koji ce biti s vremenom sve kvalitetniji s tim da sadrzaj na stranici ne moze dodavati svaki user.

Ficho: hvala na komplimentu:), nego daj neke kritike na dizajn, sta ti je odvratno..... Sta da popravimo????

Post edited by fancy_zg at 2012-02-01 05:59:40
  • Vote Up1Vote Down fichoficho
    This answer was Accepted.

fancy_zg said: nego daj neke kritike na dizajn, sta ti je odvratno..... Sta da popravimo????

Nije mi nista odvratno :D Nije uopce lose, samo nije nista wow :) Ako bas moram izdvojit neku najgoru stvar, onda je to ovaj ruzni segmented control na mapi, to ste mogli u titleView od navbara ugurat i malo boje uskladit bolje.

• Mozda ne izgleda "lijep" kao Spotie (tbh. nije ni njihov dizajn neko veselje), ali je sigurno korisnije i actually ima nekakvu namjenu umjesto da se fura na neku mi smo kul pa smo invite-only pa nas niko ne koristi spiku.

Da se malo poradi na dizajnu bio bi super app.

• Dobro izgleda, samo šta mi je reklama bezveze, uopće se ne vidi aplikacija. Inače dva tri komentara na forumu ne znače ništa.

• marihomach: da, video je napravljen kako bi se vrtio na plazmama u klubovima... Imamo već napravljen video bas za iPhone aplikaciju tak da cu ga stavit ovdje kroz kojih dan dva (jos neke sitnice treba napraviti)...

mate: pise u prvom postu da radi samo u Zagrebu, a uskoro planiramo širenje na cijelu Hrvatsku....

Post edited by fancy_zg at 2012-02-02 07:46:05
  • meni je aplikacija ok i koristim ju....ak smislim kaj se moze poboljsat javim

• Evo dodan je novi video pa bacite pogled:)

• Izgleda mi ko (lošija) kopija Spotiea. http://spotie.com/

• lipo u opisu napisi da radi samo u zagrebu, inace aplikacija je bezveze....