Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• snekhr
  • BAXA
  • FRAGMENTmultimedija
  • Nick
  • borostef
  • Carp
  • kvaju
  • ssapa
  • lejla
  • kriksy
  • nonich
  • AndyBoy
  • jzelez
  • rubalba
  • icanic
  • Ivan
  • Dom031
  • Matea
  • dkrt
  • Tomislav7

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Koliko vrijedi iMac?
  • Pozdrav! Imam bijeli iMac 17 (mislim, valjda nije 20...nekak je mali :) koji mi je stajao na vikendici al sam ga sad zamijenio laptopom. Radi se o C2D 2.0 ghz sa 2 gb rama...za hard moram pogledati koliki je. Problem je kaj ima bar 15 vertikalnih dead pixel crta (strasno...vec sam pisao o mojim problemima sa imacovima - njih ukupno 7 kojima su se pojavile ili crte ili smudgevi na alu, vise nikad ne kupujem :)).

Posto mi ne treba vise...koliko vrijedi takav? Ako vrijedi ista :D

• 1 Komentar sorted by
  • Ista stvar na bratovom starom 17" iMacu. Prvo jedna, pa dvije, pa 5 pa je uzeo novi koji se za sad dobro drzi. Doduse i stari se dobro drzao dosta godina.

Uglavnom to ti vrijedi mozda 2-2.5k s citavim ekranom, a s ovakvim u 1-1.5k, ali tesko ces ga i za te pare uvalit osim ako nekome bas treba za dijelove tocno taj model.