Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• angel
  • rubalba
  • route00
  • selma
  • ikikuinthenutz
  • ninja1204
  • Vedegoo
  • Pandurantt
  • JosipM
  • chofizg
  • iPekica
  • dragonflyqueen
  • Wikiboo
  • Darian
  • bubi1
  • iDanijel
  • _matija_
  • PUCKODJ
  • oki1993
  • Marijo

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Tražim 2 cydia tweaka
    1. Nešto što bi omogućilo time stamps na svaki SMS (po defaultu iOS ubacuje vremensku oznaku svakih pola sata ili tako nešto)
    2. Za micanje voicemaila (samo smeta)
    Trenutno više ne isprobavam android :)
  • 5 Komentara sorted by
  • rak21 said: Za micanje voicemaila (samo smeta)

Samo upisi NoVoiceMail i bude ti izbacilo od BigBoss-a tweak

Post edited by Salko at 2012-02-03 08:22:47
    iMac 21.5-inch, Mid 2011
    iPhone 4
    iPhone 3Gs
    iPhone 3G
  • rače, bitesms ima timestamp za svaki sms.

• Znam za taj tweak ali čini mi se da "zamulja" preostale ikone i tekst ispod njih.. Umjesto novoicemaila koristio sam i StartDial no on mi osim te funkcije ubaci i par koje mi se ne sviđaju a nemogu ih isključiti..

Za SMS nisam našao adekvatan tweak..

@dubazg: Stok SMS app mi je sasvim dovoljan pa nema smisla da ga zamijenim samo zbog timestampsa. Nadam se da postoji neki mali tweak samo za to namjenu..

Post edited by rak21 at 2012-02-03 09:36:47
  • rak21 said: Znam za taj tweak ali čini mi se da "zamulja" preostale ikone i tekst ispod njih

Kod mene je sve normalno,iP4 iOS 5.0.1

iMac 21.5-inch, Mid 2011
    iPhone 4
    iPhone 3Gs
    iPhone 3G
  • Eo riješio problem..

Pretragom sam naišao na veći broj tweakova koji čine ono što tražim a to su:

SMSEnhancer: dodaje i mogućnost slika a to mi je nepotrebno (PLAĆA SE)

MarkThatMessage: vjerovatno najbolji (najlakši) tweak ali isto se PLAĆA

Na kraju sam odabrao xMessages jer je FREE a radi savršeno (ima i mogućnost dodavanja slike u konverzacije)

Post edited by rak21 at 2012-02-03 10:54:57