ma nece ga ni milimetra povecat
Sta mislite o quad core u iPad-u 3? Meni se to cini kao overkill za tu namjenu koju ima iPad.
http://jailbreakhow.net/ipad-3-will-have-quad-core-processor-and-lte-capability-leaked-images/
sumnjam da ce iPhone 5 imati 4 inca ekran, to bi bio overkill u velicini. onaj samsung mi je u rukama ko keramicka plocica, jako nezgrapno.
I ja isto sumnjam da će bit toliki ekran iskreno onda ni netreban Ipad ali ovo je bilo veoma dobro ko keramička pločica..:-)
iPhone 5 ce 95% imat veci ekran, barem 4".
btw. iPad 3
Osobno ne bi volio da bude kao Samsung, jer je stvarno kao keramička pločica i nikako ne leži u ruci. :-) Kad sam ga vidio i probao, još više sam zavolio Iphone!! ;-)
totalno bezveze su mi svi ti linkovi nagadjanja, pogotovo kakav je ovaj za iPad 3. svi znamo da apple do zadnjeg ne otkriva nista i na kraju se s necim ugodno iznenadimo, s necim razocaramo i onda vrlo vjerojatno to ovako i onako kupimo :D
edge, zasto si tako uvjeren da ce imat? ja mislim da nece jer su sami rekli da je ekran 3.5" jer je to norma po kojoj palcem mozes u svaki kut ekrana, pa bi bili sami sebi malo kontradiktorni (ok, bili su u jos slucajeva, al nezgrapno je i nema potrebe da to rade)
Danas sam imo priliku koristiti HTC Desire HD koji ima 4.3 inca, orgomna ekrancina, prevelika. Sad vidim da je 3,5 inca taman, al i dalje vjerujem da ce iPhone 5 imat veci ekran. :d
Ja bi na petici htio da naprave kvalitetniji home button i da stave jaču bateriju.Isto tako mislim da nije potrebno stavljati jaču kameru(ova na 4s je odlična) i volio bih da ekran bude samo malo veći.
Edge said: Sad vidim da je 3,5 inca taman
Ja sam imao priliku isprobati Nokiu N9 i mislim da ima 4" ekran. Meni je to taman, sve ostalo je preveliko.
Ja sam imao u rukama HTC i Galaxy sa većim ekranima i uopće me ne smeta i ne bi mi bilo loše da se ekran na novom iPhone malo poveća. A novi iPad nadam se da će imati retina ekran jer ovaj iPhone nas je razmazio, isto očekujem i u svim budućim generacijam Mac računala pa onda i PC i svih televizora da pređu na retina. :D
Ma ja sam imo Arc koja ima 4.2" display i to je prava katastrofa za raditi na njemu,užas živi. Nadam se da iP neće mijenjati display. :)
4" apsolutni max..
Točno tako maximalno što će ići to je 4", a pitanje je hoće uopće ići i na 4".. :)
pa probajte sad na ovom sa palcem mozete tocno do rubova ic tako da povecaju ekran do kraja i to je to
E da volio bih da ekran bude ako je moguce po cijeloj prednjoj strani a ne da ima ovak kao sada iznad i ispod ekrana praznog mjesta.
Ljudi koji kažu da ne mogu na 4 inča dohvatiti rubove ekrana palcom ili su patuljci (uz svo poštovanje prema njima) ili imaju ne proporcionalne šake u odnosu na tijelo. Tako da moj glas ide ekranu od 4 inča :)