Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• _matija_
  • fatossi
  • kiwwy
  • Razor
  • chofizg
  • m3d033
  • bubi
  • LordShigi
  • fosavance
  • rajko
  • VeL1303
  • Skorpio
  • 15_cro_05
  • ilovric
  • Žarko
  • LogitechExpert
  • ecvis17
  • shuffle
  • jzelez
  • tetanus

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Ipad 3 stiže u ožujku a Iphone 5 u lipnju
  • 17 Komentara sorted by
  • ma nece ga ni milimetra povecat

• Sta mislite o quad core u iPad-u 3? Meni se to cini kao overkill za tu namjenu koju ima iPad.

http://jailbreakhow.net/ipad-3-will-have-quad-core-processor-and-lte-capability-leaked-images/

iMac 21.5-inch, Mid 2011
    iPhone 4
    iPhone 3Gs
    iPhone 3G
  • sumnjam da ce iPhone 5 imati 4 inca ekran, to bi bio overkill u velicini. onaj samsung mi je u rukama ko keramicka plocica, jako nezgrapno.

Jedan potpis.
  • I ja isto sumnjam da će bit toliki ekran iskreno onda ni netreban Ipad ali ovo je bilo veoma dobro ko keramička pločica..:-)

Iphone 3gs
    Ipad 16GB
    Wireless Keyboard
  • iPhone 5 ce 95% imat veci ekran, barem 4".

btw. iPad 3

Post edited by Edge at 2012-02-08 12:57:20
    www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Osobno ne bi volio da bude kao Samsung, jer je stvarno kao keramička pločica i nikako ne leži u ruci. :-) Kad sam ga vidio i probao, još više sam zavolio Iphone!! ;-)

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • totalno bezveze su mi svi ti linkovi nagadjanja, pogotovo kakav je ovaj za iPad 3. svi znamo da apple do zadnjeg ne otkriva nista i na kraju se s necim ugodno iznenadimo, s necim razocaramo i onda vrlo vjerojatno to ovako i onako kupimo :D

edge, zasto si tako uvjeren da ce imat? ja mislim da nece jer su sami rekli da je ekran 3.5" jer je to norma po kojoj palcem mozes u svaki kut ekrana, pa bi bili sami sebi malo kontradiktorni (ok, bili su u jos slucajeva, al nezgrapno je i nema potrebe da to rade)

Jedan potpis.
  • Danas sam imo priliku koristiti HTC Desire HD koji ima 4.3 inca, orgomna ekrancina, prevelika. Sad vidim da je 3,5 inca taman, al i dalje vjerujem da ce iPhone 5 imat veci ekran. :d

Post edited by Edge at 2012-02-12 16:54:09
    www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Ja bi na petici htio da naprave kvalitetniji home button i da stave jaču bateriju.Isto tako mislim da nije potrebno stavljati jaču kameru(ova na 4s je odlična) i volio bih da ekran bude samo malo veći.

• Edge said: Sad vidim da je 3,5 inca taman

Ja sam imao priliku isprobati Nokiu N9 i mislim da ima 4" ekran. Meni je to taman, sve ostalo je preveliko.

• Ja sam imao u rukama HTC i Galaxy sa većim ekranima i uopće me ne smeta i ne bi mi bilo loše da se ekran na novom iPhone malo poveća. A novi iPad nadam se da će imati retina ekran jer ovaj iPhone nas je razmazio, isto očekujem i u svim budućim generacijam Mac računala pa onda i PC i svih televizora da pređu na retina. :D

iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP
  • Ma ja sam imo Arc koja ima 4.2" display i to je prava katastrofa za raditi na njemu,užas živi. Nadam se da iP neće mijenjati display. :)

iMac 21.5-inch, Mid 2011
    iPhone 4
    iPhone 3Gs
    iPhone 3G
  • 4" apsolutni max..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • Točno tako maximalno što će ići to je 4", a pitanje je hoće uopće ići i na 4".. :)

 MBP 15" 2.2GHz i7
     iPhone 4S 16GB White
     new iPad 32GB+4G
  • pa probajte sad na ovom sa palcem mozete tocno do rubova ic tako da povecaju ekran do kraja i to je to

• E da volio bih da ekran bude ako je moguce po cijeloj prednjoj strani a ne da ima ovak kao sada iznad i ispod ekrana praznog mjesta.

• Ljudi koji kažu da ne mogu na 4 inča dohvatiti rubove ekrana palcom ili su patuljci (uz svo poštovanje prema njima) ili imaju ne proporcionalne šake u odnosu na tijelo. Tako da moj glas ide ekranu od 4 inča :)

Post edited by gorila11 at 2012-02-15 07:25:46