Ako se ne varam; ovo je najpopularnija (najskidanija?) iOS igra. Već sam ju nekoliko puta brisao jer se zakačim pa ne znam stati no uvijek se "nekako" vrati na iphone :D
Moji rezultati su:
*Score: 328199 *Nest: x30 (zadnji) *Longest fever: 83 sec *Distance: 623.7m (ovo mogu poboljšati) *Island: 10 reached
Baš me zanima; koji su vaši najbolji skorovi?
JJ sam probao čim se pojavio i nismo kliknuli, obrisao sam ga nakon par partija..
Score: 336124 Longest Fever: 105,9s Distance: 513m 30x multiplier :D
Dobar ti je skor! Vrlo visok s obzorim da se radi o početku 9.og levela samo.. Imaš neki recept?
Sorry, 613m je distance, krivo sam napiso. :D Nema nekog posebnog recepta, sto duze odrzat fever i pobrat novcice na kraju svakog otoka. :)
Upravo sam obrisao ovo narkomansko smece sa ajfona i to već drugi puta iz istog razloga; ovaj puta na duže vrijeme. Naime, jednostavno ne mogu prestati igrati ovo s*anje i krade mi vrijeme svaki dan. Zdravo, dovidenja, crkodabogda zajedno sa svojim developerima..
rak21 said: Upravo sam obrisao ovo narkomansko smece sa ajfona i to već drugi puta iz istog razloga; ovaj puta na duže vrijeme. Naime, jednostavno ne mogu prestati igrati ovo s*anje i krade mi vrijeme svaki dan. Zdravo, dovidenja, crkodabogda zajedno sa svojim developerima..
Predji na Jetpack Joyride :D
Eo da apdejtam skor:
*Score: 349.067 *longest fever: 89.6 *distance: 629.9
Imal tko bolji? :D