Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• plejka
  • weiss
  • Phantom_Lord
  • tinna
  • Riki
  • ecvis17
  • JagicNikola
  • independent
  • Clark Kent
  • jzelez
  • dardam
  • srtwt
  • Jose233
  • patrikp
  • aravnic
  • Cozmika
  • luciferred
  • kiFla
  • mmike
  • mkladaric

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Tiny wings
  • Ako se ne varam; ovo je najpopularnija (najskidanija?) iOS igra. Već sam ju nekoliko puta brisao jer se zakačim pa ne znam stati no uvijek se "nekako" vrati na iphone :D

Moji rezultati su:

*Score: 328199 *Nest: x30 (zadnji) *Longest fever: 83 sec *Distance: 623.7m (ovo mogu poboljšati) *Island: 10 reached

Baš me zanima; koji su vaši najbolji skorovi?

Post edited by rak21 at 2012-02-08 15:59:24
    Trenutno više ne isprobavam android :)
  • 7 Komentara sorted by
  • JJ sam probao čim se pojavio i nismo kliknuli, obrisao sam ga nakon par partija..

• Score: 336124 Longest Fever: 105,9s Distance: 513m 30x multiplier :D

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Dobar ti je skor! Vrlo visok s obzorim da se radi o početku 9.og levela samo.. Imaš neki recept?

• Sorry, 613m je distance, krivo sam napiso. :D Nema nekog posebnog recepta, sto duze odrzat fever i pobrat novcice na kraju svakog otoka. :)

• Upravo sam obrisao ovo narkomansko smece sa ajfona i to već drugi puta iz istog razloga; ovaj puta na duže vrijeme. Naime, jednostavno ne mogu prestati igrati ovo s*anje i krade mi vrijeme svaki dan. Zdravo, dovidenja, crkodabogda zajedno sa svojim developerima..

Post edited by rak21 at 2012-02-17 13:25:59
  • rak21 said: Upravo sam obrisao ovo narkomansko smece sa ajfona i to već drugi puta iz istog razloga; ovaj puta na duže vrijeme. Naime, jednostavno ne mogu prestati igrati ovo s*anje i krade mi vrijeme svaki dan. Zdravo, dovidenja, crkodabogda zajedno sa svojim developerima..

Predji na Jetpack Joyride :D

• Eo da apdejtam skor:

*Score: 349.067 *longest fever: 89.6 *distance: 629.9

Imal tko bolji? :D