Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Carp
  • Clark Kent
  • weiss
  • Montana
  • maxus
  • BAXA
  • vanjichh
  • oki1993
  • vasi
  • judgedredd
  • kovacevic031
  • Vedegoo
  • Nessie
  • Vlada11070
  • songoku
  • MoschuS
  • icce
  • SuperUnknown
  • wordpress2011
  • fulek

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Najjeftiniji i Najbolji Siri Proxy Server !
  • Pozdrav svima !

Kako već dosta ljudi ceka Siri port za iPhone 4, 3GS i iPod Touch 4G i jednostavno ga nemogu dobiti. Postoji jako puno free servera, ali svaki od njih je prespor ili jednostavno ne radi. Predstavit cu vam server koji ima sjajnu brzinu i najjeftiniju mjesecnu cijenu !

Cijene se krecu ovako: *Cijene možete donirati ! Mjesecno: 4-6$ 6 Mjeseci: 17-27$ Godina:30-48$ Lifetime:45-70$

A također možete probati free server koji imate na probu 3 sata. Ali sve možete naći ovdje : http://simplysiri.weebly.com/index.html

A ako se odlučite kupiti ako ste pročitali ovo od mene. Dobit ćete 10% popusta na odabranu cijenu. Samo spomenite ime Luka kada budete donirali ! Javite se preko iMessage na vašem iUređaju na ovu adresu: donations@simplysiri.co.uk ili support@simplysiri.co.uk

Thanked by 1infectedone
  • 11 Komentara sorted by
  • Ja sam probao ovo i radi super samo sto nisam imao dovoljno vremena, ali bilo je jako brzo. Mozda se odlucim za 6 mjeseci jer je jeftino. Preporucam svima ! :D

• Preko čega se na tom proxyu servisiraju upiti, Apple severi ili Google serveri?

Update: ok skužio sam

Post edited by Josip R. at 2012-02-09 11:15:20
    iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP
  • Jel se ti proxy serveri moraju rucno upisivat svakih 24h ili kak to ide?

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Apple serveri su ;)

Ne proxy serveri moraju biti upisani u postavkama u Spireu i cijelo vrijeme imate dostupan Siri ne treba se nista ponovno upisivati!

• Al kolko sam ja cuo, potreban je i jos Authentication key od 4s-a, jel to istina?

Post edited by Edge at 2012-02-09 15:24:14
  • Pa treba, ali oni sve to vec imaju u serveru tako da nista sa tvoje strane nije potrebno ! ;)

• Jel ovo radi kad si spojen na 3G ili samo preko wifija ?

• Mislim da je i 3G i WiFi.

iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP
  • Više nije potreban proxy server da bi se koristio Siri.

Siri bez proxy servera.

• Eh sad kad bi mi netko poslo taj file na mail :) Ajde netko s 4s plizz

• Edge said: Više nije potreban proxy server da bi se koristio Siri.

Siri bez proxy servera.

Nažalost radi samo 24 sata pa se mora obnavljati :(