Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Zuja
  • e_FotografijaHr
  • cyb
  • TCvetkovic
  • Jimi Hendrix
  • pax0707
  • Ivy
  • icanic
  • rise
  • dabiggie
  • Nothing
  • Ficek
  • dale_cooper007
  • iVar87
  • obscured by clouds
  • switcher7
  • Life_10
  • zorkajovanovic
  • corpsebride
  • tinna

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Spajanje vanjskog harda formatiranog za Mac na TV
  • Imam MacBook White i uz njega WD vanjski hard od 500 GB na kojem mi se medju ostalim nalaze svi filmovi i koji je formatiran za Mac. Kupio bih LCD TV, a posto vecina njih ima opciju spajanja vanjskog harda preko USB-a, zanima me da li ce ga TV prepoznati?

Do sada sam ga pokusao spojiti na nekoliko PC-a i nije radilo (ako netko ima neko rjesenje i za to, super).

Da li mislite da ce biti problem spojiti hard s TV-om? I ako da, da li mozda ima neka marka TV-a koja prepoznaje drive-ove formatirane za Mac?

Hvala!

MacBook White 7.1, 8 GB RAM, Lion
    Magic Trackpad
    Ipod Nano 5th gen. 16 GB
  • 3 Komentara sorted by
  • Formatiraj HD u NTFS format. Skini za Mac jedan od programa koji omogućavaju da čita ntfs, i onda si miran. Tako hd možeš koristiti na mac-u, tv-u, na win-u... Ja koristim Paragon i zadovoljan sam, ali ne znam jel on najbolji. Ako netko sa foruma zna neki bolji program za to, neka ti kaže.

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • Također koristim Paragon, po meni definitivno najbolji.

 MBP 15" 2.2GHz i7
     iPhone 4S 16GB White
     new iPad 32GB+4G
  • i provjeri naravno da li taj TV može stvarno pokretati hard disk preko USB-a. Uglavnom to radi sa usb stickovima ali zna biti problema sa diskovima jer nemaju dovoljno struje da ih pokrenu. To obično piše u uputama, koji uređaji su podržani, koji formati itd...