Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• smugl3r
  • PUCKODJ
  • mitch
  • Febo
  • lorena
  • tmilovan
  • Antonio
  • hrvoje_
  • ford
  • mackkris
  • texas
  • atopuzov
  • Monk3
  • djgagy
  • tinna
  • mustafic

Tko je online (0)

Ocjenjivanje komentara
  • Predlažem da se ukine ocjenjevanje komentara ne zato što ja dobijem najviše minusa, nego zato što neki naprosto bezveze daju minujse za gluposti i onda su komentari nepregledni. Ako se ne slažete sa prijedlogom barem stavite da kada nismo logirani da se komentari prikažu vremenski kada su postani a ne po ocjenama.

 iPhone 4  iPhone 4S  iPhone 5  iPad 2  MacBook Pro with Retina display OSX
    (4) PC Windows 7, (1) virtual Windows XP
  • 18 Komentara sorted by
  • Sortiranje postova po glasovima je najmanji problem ovog smecarskog foruma. Bar je zabavno vidjet do koliko negativnih glasova Josip moze doc.

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
    Thanked by 1therrlu
  • Svaki forum ima svojih znalaca, ovdje su to (ja smatram) @dottorre, @tmilovan i @ficho, (tu su i @Darko Kontin i @kinsif), ali Josip R. je jednostavno legenda i kralj ovog foruma. On je na svojih 580 postova skupio minusa koliko mi "Top Posters" nismo skupa sa 20.000 postova.

Legenda i gotovo. :D

• josipe, sortiraj si pregled po "Date added", a ne po "votes". u chromeu nemam problema, postavke su mi upamćene i uvijek sortira po date added

• da nije josipa, podrzao bi inicijativu, ali fakat je zabavno gledati kako kupi minuse! :D

salu na stranu, ideja je bila dobra, ali na zalost nije zazivjela kako je zamisljeno. ljudi rejtaj svasta, a ne samo savjete/rjesenja za postavljene probleme. eventualno bi se mozda nesto postigli da se ukine minus, pa da se moze dilati samo pozitivna ocjena.

ali na kraju krajeva stoji ovo sto @ficho tvrdi. + i - su najmanji problem ovog foruma! :)

• Najjači su mi ipak od svega minusi na oglasima, to mi je nenadhebivo :D

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
    Thanked by 1booster
  • Za nas starije clanove to nije neki problem, al zamislite nekog novog clana koji dolazi na ovaj forum i vidi raspasoj, em je dizajn odvratan i jos postovi poredani bez reda. Da ovaj forum ima normalniji dizajn, kladim se da bi bilo vise novih clanova.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Slazem se da je to sranje, nek ostave, ali po defaultu mora biti namjesteno da se postovi poredaju vremenski, a ne po glasovima.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • ficho said: Sortiranje postova po glasovima je najmanji problem ovog smecarskog foruma. Bar je zabavno vidjet do koliko negativnih glasova Josip moze doc.

>

:D

 MacBook Pro 13"
     iPhone 4
  • ficho said: Sortiranje postova po glasovima je najmanji problem ovog smecarskog foruma. Bar je zabavno vidjet do koliko negativnih glasova Josip moze doc.

:D :D :D

• Josip R. said: Predlažem da se ukine ocjenjevanje komentara ne zato što ja dobijem najviše minusa, nego zato što neki naprosto bezveze daju minujse za gluposti i onda su komentari nepregledni. Ako se ne slažete sa prijedlogom barem stavite da kada nismo logirani da se komentari prikažu vremenski kada su postani a ne po ocjenama.

Evo ti jedan plus. Dugo vremena nisi rekao nešto normalno. ;) Ja sam već odavno oguglao na minuse. Ima ljudi koji se slažu s tobom, a ima ljudi koji se ne slažu- Ne razbijaj si glavu nego svaki dan (ako imaš maxTV) u 19:00 stavi na AXN i uživaj (br. 305 na MaxTV-u). ;)

• therrlu said: Najjači su mi ipak od svega minusi na oglasima, to mi je nenadhebivo

Hahaha, istina. :D

• ja bi radije da me ne odlogira svako par dana, na svim uređajima... fora je ovaj forum, ali vise ide na zivce nego sto je koristan...

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • Evo jedan detalj koji sam sada skužio i koji me nerira. Ako hoću na stranicu prije ili poslije, uvijek moram skrolat do dna. Znaći nema opcije promjene stranice na vrhu foruma, da bar ima tipka "go to bottom" :D

• Pejo said: da bar ima tipka "go to bottom"

tome služe plugginovi za browser

• HAHA, ali da, nekad samo provjerim jel ima novih postova i sve je zbrda-zdola, glasovi su bezveze

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • Zato što imaš stavljeno da ti je sortirano po "votes". Stavi da ti sortira po "date added"

• Pejo said: Zato što imaš stavljeno da ti je sortirano po "votes". Stavi da ti sortira po "date added"

Ali "votes" je default, sto je suludo i ne moze se mijenjat dok se ne prijavis na forum. Nekad kad ocu nesto nabrzinu pogledat sa tudjeg kompa ne mogu radi tog sranja.

13" MacBook Pro with Retina iPhone 4s iPad 2
  • Votesi su totalni promasaj; pogotovo na ovom forumu tj. forumu ovakvog tipa..

Trenutno više ne isprobavam android :)