ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Predlažem da se ukine ocjenjevanje komentara ne zato što ja dobijem najviše minusa, nego zato što neki naprosto bezveze daju minujse za gluposti i onda su komentari nepregledni. Ako se ne slažete sa prijedlogom barem stavite da kada nismo logirani da se komentari prikažu vremenski kada su postani a ne po ocjenama.
Sortiranje postova po glasovima je najmanji problem ovog smecarskog foruma. Bar je zabavno vidjet do koliko negativnih glasova Josip moze doc.
josipe, sortiraj si pregled po "Date added", a ne po "votes". u chromeu nemam problema, postavke su mi upamćene i uvijek sortira po date added
da nije josipa, podrzao bi inicijativu, ali fakat je zabavno gledati kako kupi minuse! :D
salu na stranu, ideja je bila dobra, ali na zalost nije zazivjela kako je zamisljeno. ljudi rejtaj svasta, a ne samo savjete/rjesenja za postavljene probleme. eventualno bi se mozda nesto postigli da se ukine minus, pa da se moze dilati samo pozitivna ocjena.
ali na kraju krajeva stoji ovo sto @ficho tvrdi. + i - su najmanji problem ovog foruma! :)
Najjači su mi ipak od svega minusi na oglasima, to mi je nenadhebivo :D
Za nas starije clanove to nije neki problem, al zamislite nekog novog clana koji dolazi na ovaj forum i vidi raspasoj, em je dizajn odvratan i jos postovi poredani bez reda. Da ovaj forum ima normalniji dizajn, kladim se da bi bilo vise novih clanova.
Slazem se da je to sranje, nek ostave, ali po defaultu mora biti namjesteno da se postovi poredaju vremenski, a ne po glasovima.
ficho said: Sortiranje postova po glasovima je najmanji problem ovog smecarskog foruma. Bar je zabavno vidjet do koliko negativnih glasova Josip moze doc.
>
:D
ficho said: Sortiranje postova po glasovima je najmanji problem ovog smecarskog foruma. Bar je zabavno vidjet do koliko negativnih glasova Josip moze doc.
:D :D :D
Josip R. said: Predlažem da se ukine ocjenjevanje komentara ne zato što ja dobijem najviše minusa, nego zato što neki naprosto bezveze daju minujse za gluposti i onda su komentari nepregledni. Ako se ne slažete sa prijedlogom barem stavite da kada nismo logirani da se komentari prikažu vremenski kada su postani a ne po ocjenama.
Evo ti jedan plus. Dugo vremena nisi rekao nešto normalno. ;) Ja sam već odavno oguglao na minuse. Ima ljudi koji se slažu s tobom, a ima ljudi koji se ne slažu- Ne razbijaj si glavu nego svaki dan (ako imaš maxTV) u 19:00 stavi na AXN i uživaj (br. 305 na MaxTV-u). ;)
therrlu said: Najjači su mi ipak od svega minusi na oglasima, to mi je nenadhebivo
Hahaha, istina. :D
ja bi radije da me ne odlogira svako par dana, na svim uređajima... fora je ovaj forum, ali vise ide na zivce nego sto je koristan...
Evo jedan detalj koji sam sada skužio i koji me nerira. Ako hoću na stranicu prije ili poslije, uvijek moram skrolat do dna. Znaći nema opcije promjene stranice na vrhu foruma, da bar ima tipka "go to bottom" :D
Pejo said: da bar ima tipka "go to bottom"
tome služe plugginovi za browser
HAHA, ali da, nekad samo provjerim jel ima novih postova i sve je zbrda-zdola, glasovi su bezveze
Zato što imaš stavljeno da ti je sortirano po "votes". Stavi da ti sortira po "date added"
Pejo said: Zato što imaš stavljeno da ti je sortirano po "votes". Stavi da ti sortira po "date added"
Ali "votes" je default, sto je suludo i ne moze se mijenjat dok se ne prijavis na forum. Nekad kad ocu nesto nabrzinu pogledat sa tudjeg kompa ne mogu radi tog sranja.
Votesi su totalni promasaj; pogotovo na ovom forumu tj. forumu ovakvog tipa..