Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• Dariobo
  • Razor
  • junior
  • iDanijel
  • DomagojH76
  • vjeko
  • papittovenga
  • neo123
  • elvisinjo
  • anamarijaikatarina
  • tonik
  • valkalinic
  • tequilla_HR
  • deYo
  • Beli
  • Ilko21

Tko je online (0)

Jedna tema za ljubitelje životinja (i programere)
  • Palo mi je na pamet napraviti web sajt koji bi bio oglasnik ali samo za napuštene ljubimce. Sve udruge/skloništa/azili reklamiraju po fejsu, njuškalu, oglasnicima i sve je porazbacano i neki psi/mačke tako niti ne dobe šansu jer ljudi ne znaju baš sva imena udruga itd. Bilo bi fora kad bi postojao 1 sajt/oglasnik gdje bi sve bilo na jednom mjestu.

Ja sam krenula crtati tj. dizajnirati http://d.pr/i/J39T ali to je tek bezvezni početak, trebam malo bolje razraditi cijelu stvar.

Uglavnom, ja bi mogla nekaj izdizajnirati ali programirati ne znam pa ako ima koji ljubitelj životinja koji smatra da je ovo sssssuper ideja i želi olakšati udomljavanja neka iskomentira nešto, možda možemo ostvariti suradnju, naravno sve bi bilo pro bono.

Mislim da bi veće šanse za sponzorstvom imao projekt ako bi bio gotov dakle dizajn + kod kada bi se izlagao nadležnom ministarstvu nego da ja dođem "eeej čujte imam tek ideju".

Što mislite?

Post edited by Cozmika at 2012-04-17 17:35:52
     Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 8 Komentara sorted by
  • Ako zavrsis stranicu sigurno ces trebati par moderatora. Podatke treba vise puta dnevno azurirat. Ja sam ljubitelj zivotinja i imam dosta slobodnog vremena (dostupan 24h na dan kad se radi o zivotinjama). Ako zatrebas pomoc javi mi se. Sretno s projektom.

• Meni se sviđa ideja, ali nisam programer. Ako bi dizajnirao stranicu, napravio bi to u iWebu, a to je amaterski. Ali opet, za početak, zašto ne?

• A da, sad sam vidio da i ti radiš u iWebu :)

U svakom slučaju, odlična ideja! Samo naprijed! Ako mogu kako pomoći, tu sam!

• Tako nešto postoji već na http://www.suza.hr/

• To je samo za područje Zagreba, ali uglavnom, to je to ali ako sam dobro shvatio, stranica bi bila za područje RH. Ajmo!

• Ma ovo suza je niš, ko i dumovec i noina arka... Ja se bavim dizajnom, idem na srodan fax išla sam u Primijenjenu... Hobi mi je web ugl. Bavila sam se s tim i kužim se i u dizajniranje i u kodiranje, međutim bolje da kod bude od nekoga tko je u kodiranju momentalno ja sam prije par godina zadnji put kodirala jer sam u međuvremenu hobi našla u fotografiji i digitalnom slikanju pa sam zapustila web dizajn malo

programeri koje sam poznavala su redovito rasturali i html/css stoga to nebi trebao biti problem, valjda.... Ja mogu u PS-u sve, ali rezanje :) i programiranje trebam daljnju pomoć! Još uvijek programera nisam našla a ljeto je ovdje i životinje bacaju na ceste...

Post edited by Cozmika at 2012-06-29 19:01:33
  • Treba se prvo pobrinut za sve ljude koje bacaju na ceste...

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Fico ajde molim te nemoj...

DavidRoss hvala na ponudi.

Još uvijek tražim programera :(