Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• Mladen1961
  • GemahenLahen
  • Saby1978
  • kiwwy
  • djgagy
  • oki1993
  • TomTom
  • bionda
  • r3dsc0rpi0n
  • duk
  • Wikiboo4
  • saint
  • mate
  • tequilla_HR
  • Arkadija
  • Skorpio

Tko je online (0)

iPhone 4, bonbon, signal
  • Imam bonbon broj nešto više od godine dana kao i iPhone 4 i signal je KATASTROFA. Ja ne znam da li je do ove kombinacije ali s kim god da pričam ili sama veza pukne, ili je isprekidano, ili se ništa ne čuje... UŽAS. Ja ne mogu nekoga nazvati i imati normalnu komunikaciju.

Da li netko ima ista iskustva s navedenim modelom a da je kod bonbona ili mi je iPhone u k***?

Post edited by Cozmika at 2012-04-18 07:56:31
     Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 8 Komentara sorted by
  • Apple fanboy, haha kako si komičan... NE...

• stavi t-mobile karticu unutra na istoj fizičkoj lokaciji gdje i bonbon pa ćeš vidjeti jel isto i znati odmah...

• Ja imam 3gs s bonbon i radi mi potpuno isto kao i prije s t-mobile, jer to i je ista mreža. Možda ti je nešto do microSIM kartice. Jesi je sama rezala ili si dobila original?

• . @Cozmika Baci ajfon i mini u smeće pa uzmi neki windows phone i PC (sa win 7) :-)

• Imam BonBon, signal je uvijek full na EDGE-u, dok je na 3G-u 2-3 crtice, nemam nikakvih problema s pozivima ili slicno.

S obzirom da zivim u pripizdini, zadovoljan sam. :)

Post edited by Edge at 2012-04-19 15:35:54
    www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Koliko sam uspio vidjeti da su manje više svi imali problema par dana sa Bonbonom, nešto kod njih nije bilo u redu.. valjda će se srediti/ili je već sređeno.

 RMBP 15" 2.3GHz i7(16GB RAM)
     iPhone 5 64GB
     Apple TV 2+JB
     Samsung Galaxy S3 32GB
     new iPad 32GB+4G
  • Edge... Jel koristiš bumper za iPhone jer ja uglavnom nemam nikakvu maskicu za iPhone pa možda radi onog problema sa antenom i dlanom se ovo sve događa...?!

• Cozmika said: Edge... Jel koristiš bumper za iPhone jer ja uglavnom nemam nikakvu maskicu za iPhone pa možda radi onog problema sa antenom i dlanom se ovo sve događa...?!

Trenutno imam maskicu nakon dugo vremena, ali i prije nego kaj sam stavio maskicu sve je bilo u redu, ne sjecam se kad sam imo nekih poteskoca.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta