Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• Dr Beast
  • werfter
  • Kuki
  • papa_Strumpf
  • kakarinac
  • Dariobo
  • calamityemily
  • darmar
  • judgedredd
  • sasha
  • barusha
  • ssapa
  • ozzbozz
  • berta
  • m3d033
  • glazZ

Tko je online (0)

Probajte ovo...jednostavno programiranje. :):)
  • Pozdrav,

Evo radi se o jednom mome projektu. Nazvao sam ga Quick App Maker Studio (za sada...). To je projekt još u pelenama, ali je funkcionalan. Služi za izradu aplikacija. Radi se o JAVA aplikaciji, pa je samim time i funkcionalan na OSX, Windowsu, Linuxu....

Podržava rad sa bazama i omogućuje izradu jednostavnih reporta. Cijelo sučelje i vizualno. U samom programu postoji i dio za rad s bazama podataka. Također su na raspolaganju i 50-ak ikonica unutar projekta. Odlučio sam LITE verziju poklanjati. Lite verzija je ograničena na jednu FORMU (ostalo je sve isto).

Napravljena aplikacija ima nastavak JAR, ali na OSX-u postoji besplatan alat JAR BUNDLER koji jar pretvara u DMG. Na Windowsu JAR se u EXE može pretvoriti s nekoliko programa JAR2EXE, itd...NO UGLAVNOM JAR SE POKREĆE I DIREKTNO KAO TAKAV.

Evo pogledajte kako to izgleda na YOUTUBE: www.youtube.com/user/appQAM/videos

Ako netko želi da mu pošaljem LITE verziju i nekoliko primjera neka mi se javi slobono ili na PP ili app-expert@hotmail.com.

Pozdrav svima.