Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6821)

• bubi
  • MrNice
  • Ilija
  • ivicag
  • therrlu
  • pecallo
  • Kuki
  • iLuka19
  • Monk3
  • vasi
  • SFSoM
  • nora
  • Dottore
  • CooL
  • antevekic
  • violetta

Tko je online (0)

Apple WWDC - 11. lipnja 2012
  • Osim novog Mountain Lion OS-a, što mislite, o čemu će još biti govora, odnosno koje teme možemo očekivati?

S obzirom da su karte rasprodane u 2h, može li se očekivati i novi iPhone, ili će se ipak tradicija lipnja nakon 4s modela prebaciti na rujan?

• 10 Komentara sorted by
  • Iskreno se nadam da će predstaviti novu liniju prijenosnika. To bi bilo izvrsno, a što se tiče iPhone-a nekako mi je to ipak malo prerano( bolje da si uzmu još malo vremena, da sve dobro istestiraju da ne bi bilo problema kao proteklih godina ), ali MAYBE HAVE A SURPRISE. :D

 RMBP 15" 2.3GHz i7(16GB RAM)
     iPhone 5 64GB
     Apple TV 2+JB
     Samsung Galaxy S3 32GB
     new iPad 32GB+4G
  • nece biti iphone jer uvijek prvo puste betu novog iOS-a koju developeri vrte barem 2 mjeseca, tako da ce sada ocito najaviti iOS 6 i pustiti prvu betu. to ce biti mega zanimljivo. jos malo price oko ML i mozda najava da ce biti besplatan. nekako mi se cini da ce OS X krenuti stopama iOS-a sa jednogodisnjim ciklusima (besplatnim). sumnajm da ce biti price oko iTV (iPannela kako vec). tek su izbacili novu verziju TV-a, nece nakon pola godina izbaciti proizvod koji ce ubiti nesto sto je na trzistu tako kratko. eventualno bi volio viditi appstore za TV.

• Ja se nadam da će predstavit novi iPhone ali mislim da je prerano, možda predstave neko osvježenje prijenosnika.

 iPhone 4  iPhone 4S  iPhone 5  iPad 2  MacBook Pro with Retina display OSX
    (4) PC Windows 7, (1) virtual Windows XP
  • Zar nebi trebalo sad da predstave iTV??

iPhone 5
    Macbook pro 13"
  • Mislim da će biti samo o softwareu, jer da ih citiram:

''We have a great WWDC planned this year and can’t wait to share the latest news about iOS and OS X Mountain Lion with developers,” said Philip Schiller.

Znači vrlo vjerovatno ćemo vidit što nam donosi iOS 6, a iphone novosti ćemo čekati do jeseni :)

• sta je bilo prosle god uz ios5?

• AppleTV je tek updatean, tesko da ce sad odjednom izdat novi uredaj za slicnu funkciju, eventualno neki jaci software update koji omogucuje 3rd party appove, al to je wishful thinking.

Mountail Lion Gold Master i iOS 6 Developer Preview sigurno, mozda nova major verzija iTunesa i to je to. Ako ce bit ogromnih promjena na MacBookovima, nadam se da ce to u odvojen event.

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Pejo said: S obzirom da su karte rasprodane u 2h, može li se očekivati i novi iPhone...?

Ne kuzim kakve to veze ima :)

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Ma nema, ali ono kao, umjetnička sloboda :D Da Vas malo navučem da komentirate... .D Ali karte jesu prodane u roku od nekoliko sati.

• Mislim da uvijek budu karte rasprodane unutar nekoliko sati.. Pa to je Apple a ne Končar :D

MacBook Air 13"
    iPod shuffle 2GB Blue
    Samsung Galaxy S3 Amber Brown