Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6821)

• switcher7
  • ivek17
  • dabiggie
  • and1v
  • flixoni
  • MrNice
  • ilovric
  • Purger155
  • macaksb
  • Anita Pero
  • micro
  • saint
  • Hampy
  • Ozi50
  • juka28
  • DomagojH76

Tko je online (0)

Iphone 4 16 gb žuta fleka na displayu
  • Iphone je kupljen u Vipu star 10 mj. Pojavila mi se žuta fleka u desnom gornjem dijelu displeja , mob. nikad nije pao, nije imao kontakta sa vodom pažen je i mažen zanima me ima li tko slicna iskustva s tim problemom i kako Vip stoji sa reklamacijama posto je mob. jos pod garancijom. Malo sam citao o ovom problemu na internetu i jako puno ljudi ima problema ali pretezno kad je mob. nov i fleke nestanu kroz par dana, navodno je zbog povecane potraznje mob. postupak proizvodnje ubrzan pa ljepilo kojim spajaju slojeve displeja nije osusilo pa ta kemikalija mora ishlapiti .

Post edited by Dottore at 2012-04-27 15:30:07
  • 12 Komentara sorted by
  • I meni se to pojavilo prije nekih 10 dana ali sa lijeve srane negdje uz lijevi rub (na sredini) i cca to je veličine nekih 3mmx5mm, ali vidi se jedino kada je iza bijela pozadina.

Ali to nije nikakvo ljepilo. To se dešavalo kod novih telefona, ali ako je telefon star, mislim da je jednostavno taj dio ekrana dao svoje, tj. polako su ti pixeli počeli popuštati roku trajanja (možda griješim, ali ne vidim drugi razlog).

Ja se ne brinem dok vidim taj dio, glavno da nisu dead pixel. Nadam se da neće "krepat", jer mi se baš i nedaje za novi ekran... :/

Post edited by Pejo at 2012-04-27 09:07:29
  • Pojavio se jedan i na našem iPhone 4, starom 16 mjeseci, gornji lijevi rub ekrana i izgleda da je sa svakim danom sve veća.

• I kod mene je bilo 5 mm sad je to cca 1.5 cm kao pola prstena, katastrofa pa to je iphone a ne nekakvo smece ja ovih dana idem u vip to reklamirati jer kako sam procitao na internetu apple svima ili zamjeni iphone ili displej

• Samo nemoj odgađati odlazak da ti ne bi garancija otišla.

• Zna li netko što je to točno i dali postoji neko drugo riješenje osim zamjene ekrana?

• Ne znam da li postoji drugo rijesenje ja sam iphone odnio u vip pa sad cekam da mi jave sta ce biti. Svejedno mi je oce li mi zamjeniti ekran ili ce mi dati drugi mob ocu samo da mi to rijese jer je pod garancijom

• Evo nakon 10 dana cekanja dobio sam novi iphone, sve pohvale Vipu

• Super. Moj je izvan garancije, pa se mogu slikati.

• i meni je se pojavilo gore desno, al on je odradio svoje... godinu i pol je služio savršeno, to ću mu oprostiti :)

Stigao novi :) MacBook Air i7 - 2012 | Apple TV 3 | iPhone 4S 32GB
  • Ma ja baš zbog toga neću. Kolika mu je cijena, koliko govore o njegovoj veličini, kvaliteti, bla, bla, a iPhone je samo jedno obićno kinesko smeće koje je izmislio amer. Svi dijelovi koji se mogu naći na ebayu, a po kojima svi pljuju, su u biti u našim iPhone-ovima.

Drugim telefonima ekran traje, i 5 godina je malo za ekran, a di tek godina i pol. Smatram da ovaj telefon treba raditi (osim baterije) barem 10 godina bez problema. No, baš zbog njegove slabe kvalitete (mass production) sumnjam da će idržati 5.

Imam Nokiu koja je stara negdje oko 14-15 godina. Još radi k'o urica.

Malo sam ostao razočaran na ovakvu "Apple" kvalitetu, pa već nekoliko dana ozbiljno razmišljam da si za koji mjesec uzmem neki Galaxy S. Moram samo još vidjeti da sve aplikacije koje imam na iPhone, koje mi trebaju, da se mogu dobiti i na Androidu.

iPad je za sada još u plusu, ali ako i sa njim počnu ovako zezati, mijenjam. Dosta mi je bacanja novca i kupovnja magle sa strane Applea.

Post edited by Pejo at 2012-05-13 16:57:08
  • Dovoljno o kvaliteti govori da Apple garantira samo 1 godinu da će uredjaj raditi bez poteskoca.

Takodjer sumnjam da su ostali proizvodjaci nesto bolji i kvalitetniji.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • @Pejo U potpunosti se slažem s tobom. Zato ja sad prelazim na Samsung Galaxy S3, iako niti Samsung nije ništa bolji po tom pitanju prebacujem se čisto iz razloga što sam trenutno ljut na Apple. (Pa kad se naljutim na Samsung cu vjerojatno na HTC) hehe :)

No, uglavnom poanta svega je da se proizvodi danas proizvode da traju što krace. Sjetite se samo starog Mercedesa 123, pa taj je mogo preci pola miliona bez beda, šta mislite jel može nova S-klasa preci toliko a da ne napravis nekoliko generalki?

Možda malo čudan primjer (s obzirom da sam muškarac), prve najlonke koje su se proizvele su bile gotovo "nepoderive" (guglajte, 100% istina) a danas cure popodne kupe nove i do ponoci su vec poderane.

MacBook Air 13"
    iPod shuffle 2GB Blue
    Samsung Galaxy S3 Amber Brown