ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Dragi ljudi, Ja imam jedno pitanje i jedan za mene veliki problem jer sam novi korisnik iPhonea i ne razumijem se baš najbolje, te se nadam da će se ovdje naći neko ko će mi pomoći. Naime, kupio sam jučer iphone 3GS 16GB u koji sam stavio svoju sim karticu i sve je radilo normalno, bez ikakvih problema. Operater na mojoj kartici je BHTelecom, Bosna i Hercegovina. Koliko znam, iPhone je iz Švicarske. Kad sam ubacio svoju SIM karticu sve je radilo besprijekorno, bez ikakvog problema. Kada sam ga skopčao na iTunes, ponudilo mi je da nadogradim softver na 5.1., sto sam ucinio, ne znajuci sta radim jer nisam bas najbolje upoznat sa ovim telefonima. Eh, kada se uradio update, piše mi na telefonu na ekranu iPhone velikim slovima, i kada idem ono slide to unlock, piše mi gore na vrhu ekrana SIM not valid. Only supported bla bla... Šta sam uradio, te da li se ovo može ikako popraviti? Da li sam uradio nešto što je toliko strašno da sad mogu baciti ovaj iPhone i novac koji sam dao? Stvarno vas molim za pomoć, jer ne znam šta da radim, pravo sam se zabrinuo. Hvala vam puno svima!
Brisi kuci - propalo je, natrag nema.. Eventualno pogledaj ako je gevey nadograden da podrzava 5.1..
jedino kaj ti ostaje je Tvornicki Unlock koji kosta cca. 800KN
Marco78zg said: jedino kaj ti ostaje je Tvornicki Unlock koji kosta cca. 800KN
tko ce mu ga napravit?
Ja sam prije 3 tjedna podnio zahtjev za unlock jednog njemačkog 3G-a (tmobile ima obrazac na netu) i otključan je odmah drugi dan. Saznaj kod kojeg je operatera kupljen u CH i jesu li prošle 2 godine od datuma kupnje. Ako je Swisscom, evo formular: http://www.swisscom.ch/content/swisscom/de/res/hilfe/kontakt/sim-unlock-form.html
Koji ti je model uredaja?
Pozdrav Ja imam slični problem. Uglavnom na iPhone 2g sam nešto zeznuo, pa sam preko DFU-a napravio restore i sad kad uključim telefon piše mi da se spojim na iTunes, ja se spojim i iTunes mi kaže sim not valid ili tako nešto. Korisnik sam Tele2. Što da radim sada?
Bruno03 said: Pozdrav Ja imam slični problem. Uglavnom na iPhone 2g sam nešto zeznuo, pa sam preko DFU-a napravio restore i sad kad uključim telefon piše mi da se spojim na iTunes, ja se spojim i iTunes mi kaže sim not valid ili tako nešto. Korisnik sam Tele2. Što da radim sada?
Ne znam tocno, ali samo cu ti reci da je taj problem moguce srediti. Potrebno je napraviti JailBreak i haktivaciju, a zatim instalirati ultrasn0w.
Što je to haktivacija?
Bruno03 said: Što je to haktivacija?
Haktivacija je inace postupak kojim se moze izbjeci aktivacija preko iTunesa preko SIM kartice.
Koji softver imas na 2g-u?
Edge said: Haktivacija je inace postupak kojim se moze izbjeci aktivacija preko iTunesa preko SIM kartice.
Koji softver imas na 2g-u?
Napravio sam restore pa je valjda zadnji 3.1.3. Ne znam, ne mogu ući u settings da provjerim jer me traži spajanje na itunes. Dao mi je da upišem PIN te mogu primat pozive i poruke te zvat emergency call, ali ništa više.
Tvornicki unlock za manje id 20 dollara
radi za Tmobile,za VIP nisan imao prilike probati.DavidRoss said: Tvornicki unlock za manje id 20 dollara
ponude na ebayu su samo za američki AT&T i nigdje nema za 2g. Sve je za3g pa nadalje. Zašto?
ako nisi napravio nista i trebas tvornicki unlock javi se meni. 65 eura kosta kroz 24 sata bude gotovo. kontakt na 0038599/888-9999 0049176/990-20313
Instalirao sam whited00r. Problem riješen. Hvala svima!
@rak21 evo naprimjer iKlinikahr mu to moze napraviti i jos neki serviseri u ZG a da ni nemora dolaziti uZG nego se moze sve lijepo preko Maila dogovoriti i uplatiti lovu na racun i poslati ljudima serijski broj uredaja ;)