ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Evo slučajno naiđem na obavijest na VIP-u gdje kažu; novim pretplatnicima ili onim koji obnajvljaju ugovor mogu kupiti iPad za 2000 kn manje.. uz najmanju internet pretplatu od 130 kn na 2 godine prometa 5 GB. E sad ja san tija to sredit al kad san čuja da moran u ZG to kupovat u iStyle pa mi mrak na oči. Ovde u Splitu je stvarno zaj.. po pitanju svega od takvih akcija. Kad san pita jel postojeća pretplata na iPhone gdje imam 2GB uključeno u pretplatu, kažu ne, morat će te uzeti posebnu pretplatu za internet. ehh naša posla ...
Pročitao sam sada. Bezveze. Ti dobijaš kupon i moraš sam po iPad. S tim da 2000 kuna dobijaš za XL tarifu, a za manje tarife samo 500 Kuna.
Isplati se nekome tko je ionako namjeravao produljiti XL tarifu i namjerava kupiti iPad, a u blizini je ZG-a, ostalima baš i ne.
VIP bi imao puno veći efekt na akciju da je sa iStylom dogovorio da se iPadi šalju po poslovnicama gdje je potpisan ugovor.
Osim ako se ti npr. ne dgovoriš sa djelatnicima iStyla da im preko neta daš na uvid kupon, a oni ti pošalji iPad u Split nekom kurirskom službom o tvoj trošak...
Edit u gornjem postu.