Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• ivaninho
  • AdoSel
  • nikolamujdzic
  • patrikp
  • iAnte
  • zastoto
  • techno46
  • gorila11
  • pero
  • AlkyKronick
  • zake
  • zriha
  • NotoriusBIG
  • brunno.classe
  • Iwaa
  • LogitechExpert

Tko je online (0)

Lociranje iPhone-a 4 - UPOMOĆ
  • Ciao ekipo, zanima me da li je moguće locirati i na koji način iPhone 4. Ima Find my iPhone aplikaciju, ali nažalost izgleda da nije online i ne nalazi ga, a da stvar bude gora isključena i ona opcija da se sam spoji na mrežu preko SIM kartice (Wi-Fi mu je sigurno ukopčan, a pitanje je sad već i stanje baterije). Operater je Tele2, pokušali smo i preko njihove službe za korisnike ali oni traže policijski nalog, a naša policije je priča za sebe i naloge ne izdaje zbog izgubljenih ili ukradenih mobitela već samo kad nestane osoba pa ju lociraju putem mobitela.. Ljudi pomagajte... Hvala

• 2 Komentara sorted by
  • Na koji način je frend to prijavio policiji, jer mene su otpilili na kratko i smijali mi se skoro kada sam im spomenula da od njih tražim da mi pronađu mobitel. Da li ga ja mogu locirato preko find my iphone i kada se SIM kartica zamjeni novom?

• Prijavi policiji, rjesavaju takve probleme, frendu su nasli ukradeni iPhone 4 prije par dana.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta