Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• tonixxx16
  • nix1001
  • independent
  • Monk3
  • Oblique
  • andela
  • Servis
  • njuskalo2401
  • lakick
  • aeonstep
  • ante08
  • nikolajagic
  • panda
  • judgedredd
  • Popaj76
  • mate

Tko je online (0)

iPhone 3GS - update na iOS 5.1, ne da se aktivirati
  • Ekipo, trebam pomoc. Djevojci sam digao iPhone na s 4.1 na iOS 5.1. iPhone je T-Mobileov, bio je jailbreakan i unlockan, jer je u to vrijeme koristila VIP. Vratila se na T-Mobile i kako samo zeljeli imati mogucnost iMessage-a tako sam joj podigao iPhone na 5.1, jer joj ni JB ni Unlock vise ne treba. Anyway, sada iTunes kazu da "No SIM card inserted" a iPhone se ne da aktivirati, vec javlja gresku prilikom aktivacije, nesto u stilu da je server too busy i neka probam preko iTunesa aktivirati. Nista ne pomaze.

Imate kakve sugestije? Hvala unaprijed!!

• 10 Komentara sorted by
  • A kak si ga mislio otkljucati na drugu mrezu? jedino ak imas spremeljne shsh inace mijenjaj za isti kupljen u vipu

• @eagleone dakle, ne želim ga otključati. iPhone je zaključan na T-Mobile. Telefon će se koristiti s T-Mobile karticom. Problem je što ga ne mogu aktivirati iako se u njemu nalazi T-Mobile kartica. Ne znam zašto je tome tako.

• probaj bez da ga spojiš na komp... 5.1 se može aktivirat bez itunes

MacBook | iPod | iPhone 3G 16 gb | iPhone 4 16 gb | iPad 2 32 gb + 3G | Apple TV2 |
  • aha krivo sam skuzio sorry,a gle ak ovo ne upali nosi ga u tmobile ducan di je kupljen i reci da ti nakon updatea ne radi

• @eagleone ma garancija je odavno istekla. Čisto sumnjam da će u T-Mobileu imati sluha za mibtele koji su u međuvremenu bili jailbrejkani i unlockani... vidjet ćemo. Pokušat ću ponoviti jailbreak postupak. Možda to pomogne.

@luciferred hvala na savjetu, ali no to ne pomaže.

• da probaj ponovno staviti sve...ali cim si digao na 5.1 oni vise nemogu vidjeti dali si ti prije radio jailbreak ili ne...a ako nikak da proradi morat ces ga tak i nak nositi kod njih ne vjerujem da tu mogu neku veliku cijenu popravka nabiti ako je samo softver u pitanju

• napravi restore, i postavi mobitel kao nov. znači bez povlačenja backupa. to je jedini način da se dobije čisti mob, bez ostataka jailbreaka i unlocka. ako i nakon toga bude problema, javi se u najbliži t-centar.

• Thanks svima na savjetima. @dubazg vec sam prvi puta radio cisti restore, bez postavljanja backupa, jer sam update radio ionako na svom kompu, a na njemu taj iPhone nikad nije bio sinkroniziran. Citam po forumima da dosta ekipe ima ovaj problem, i to uglavnom ekipa kojoj je iPhone 3GS bio jailbreakan, navodno se nesto zmrdalo s basebandom tokom jailbreak postupka i to sada radi probleme. Pokusat cu restore. Ako to ne radi, pokusat cu putem jailbreak postupka staviti 5.1 gore... ako to ne radi.. eh, ne znam, navodno pomaze ako se gore stavi iPad baseband.

• Stavljanje iPadovog basebanda ti pomaže ubiti GPS i wifi (u nekim slučajevima). Ovo da je baseband u inconsistent state moguće je samo u slučaju da već imaš 06.15 BB i da si pokušao flashati stock firmware što kod tebe nije slučaj.

Stavi 5.1.1 gore bez vraćanja backupa i makni iz hosts filea preusmjerivanje na Cydia server i sl.

• @pech hvala na savjetu. Pozabavit cu se time definitivno. Javim rezultate! Dršte fige!