Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• PUCKODJ
  • Afrodita
  • cyb
  • nikolamujdzic
  • iDanijel
  • loud_sight
  • mackkris
  • Munja01
  • Puky
  • Antonio
  • soic
  • and1v
  • corpsebride
  • kristina30
  • ivan_cis
  • therrlu

Tko je online (1)

Unlock iPhone 5 iOS 5.0.1 @ 04.11.08
  • Buraz mi je dobio TMobileov iPhone 4 kodiran, budući da sam ja vip i nikad se nisam bavio jailbreakom i unlockom (osim na 3G-u, dok još nije bilo officiala za vip) zanima me jedna stvar... tj. dvije

prvo, postoji li neki unlock za iOS 5.0.1 na 04.11.08 basebandu? Nešto sam našao Unlock iPhone 4 On iOS 5/5.0.1 For Baseband 4.11.08: React0r Unlock od nekog Hamzah Akrama, ali masa piše da je to fejk... Jel se može dakle kako to otključat?

i drugo pitanje, ako imate neki link na neki "tut" o tome kakva je procedura sa "gonjenjem" t-mobilea nakon što prođu 2godine (tj. istekne ugovor) da oni unlockaju tvornički iphone...

unaprijed hvala

• 6 Komentara sorted by
  • Tu možeš provjerit postoji li ti neki softverski unlock:

http://hr.jailbreak-me.info/

Koliko ja vidim, ne postoji. Možda ga možeš otključat koristeći Gevey:

http://iphoneblogr.com/2012/04/how-to-unlock-iphone4-04-11-08-and-04-12-01-baseband-with-gevey-ultra-5-1/

Što se tiče T-Mobilea, nakon isteka garancije im na mail pošalji račun i IMEI i otključat će ti ga.

• ili stavi na njuškalo da mijenjaš novi iPhone 4 kodiran na Tmobile za iPhone 4 (još bolje 4s :D ) kodiran na Vip...

• tnx iante, a gorila11, ovo nije bas novi iphone 4 pa ne znam ko bi ga mijenjao za novi :/

• iAnte said: nakon isteka garancije im na mail pošalji račun i IMEI i otključat će ti ga.

Nakon isteka ugovora, a ne garancije. Garancija je godinu dana, dok je u vecini slucajeva ugovor na dvije.

MacBook Pro 8.1
    The new iPad Wi-Fi 16GB
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Točno. Mislim jedno a pišem drugo. Nakon isteka ugovora ili nakon 12 mjeseci ako je kupljen u simpa paketu.

• saltyL said: tnx iante, a gorila11, ovo nije bas novi iphone 4 pa ne znam ko bi ga mijenjao za novi

a mijenjaj za stari :D uglavnom mislim da ti je zamijena najbolja opcija...Sritno!