ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 ekipa,
brat mi leti za london, pa sam mislio da mi kupi apple tv, imam mac book air, naravno iphone pa sam nek se nađe i apple tv... što vi kažete na to?
jel uopće ima koristit imati apple tv kod nas, jel se mogu koristiti sve mogućnosti...?
mozes. da nudi samo airplay vec si puno dobio (treba imati u vidu i OS X ML koji ce isto podrzavati airplay). stream itunes biblioteke, photostream, solidan youtube...
ako pak kupit i neki gift card sa UK ili USA store, mozes elegantno gledati i flmove/serije/dokumentarce i koristis njegov puni potencijal.
AKO pak uradis JB, onda mu jednostavno nema kraja.
kupljen :) sutra dolazi!
kad vidio koja je verzija os-a onda ću dalje postavljati pitanja... iphone nikad nisam JB, sve sam kupovao, al mislim da bi mi bilo bolje JB apple tv jer mu onda stvarno "nema kraja" kako si rekao...
može neke preporuke, od kud početi...
trasty said: brat mi leti za london
Da nije isa Ryanair-om? Vjerojatno smo bili na istom letu, i ja sam se taman vratia.
trasty said: al mislim da bi mi bilo bolje JB apple tv
Nazalost 3rd gen se jos ne moze JB-ati, samo 2nd gen i to tethered.
nope, letio je s croatia airlines...
imam jedan problem... i to velik! nakon par minuta mi nestane zvuka, na tv upravljaču samo kliknem mute dva puta i opet se pojavi... te opet nestane nakon noekog kratkog vremena... philips tv je u pitanju!?
jel netko do sad imao takvih problema?
trasty said: na tv upravljaču samo kliknem mute dva puta i opet se pojavi
Po ovome bi rekao da je problem u TV-u, jesi proba spojiti na drugi HDMI ili neki drugi uredjaj na taj isti HDMI?
mac book mi radi ok na istom hdmi... samo on ima onaj konektor na ulazu u laptop...
google mi isto ne pomaže, nisam ništa iskopao...
Probaj u Settings -> Audio Output (na iOS-u 4, ne znam di se nalazi ta opcija na iOS-u 5) staviti na 16 bit, to je za kompatibilnost sa nekim TV-ima.
ma nije do toga :/