Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• Tomislav7
  • tr00pa
  • neo123
  • Kiki31
  • Predator971
  • deanmilisic
  • ivan_cis
  • iLuka19
  • gadafi
  • FRAGMENTmultimedija
  • hrvoje_
  • Braacic
  • TomTom
  • Dottore
  • Artiss
  • SvenJTD

Tko je online (0)

Cudno ponasanje na OSX Snow Snow Leopard
  • Daklem imam jedan dosta veliki problem i nisam ga uspio rijesiti pa ako netko ima ideju nek mi javi. Kupio sam novi MBP i na njega napravio transfer kompletne konfiguracija se starog MBP da ne moram reinstaliravati sav softver, sredio permissione i dolazim do sljedece situacije: kad pokrenem aplikaciju direktno preko klika na ikonu, cak i Safari, aplikacija podigne CPU na 100% i ne pokaze prozor. Cini se da se radi samo o aplikacijama koje su bazirane na Javi ili dizu Javu iz nekog razloga.

Npr. xcode uredno radi sve dok ne dodje do achiving gdje dize Java podproces i tu stane sve dok ne killnem podproces. Chrome isto tako, sve radi dok se ne mora dici java plugin, tada stane sve dok se ne killne podproces.

NO, sve aplikacije moguce je pokrenuti bez ikakvih problema tako da se ode u terminal i pokrene je iz shella. Tada rade nesmetano i normalno. Ima tko kakvu ideju gdje da gledam? vjerujem da je nesto s instalacijom Jave, ali reinstalacija nije pomogla.